Thoughtworks România, unul dintre cei mai mari angajatori din IT, a obținut certificarea Great Place to Work în urma voturilor angajaților

FOTO Confident Communications

Thoughtworks (NASDAQ: TWKS), o companie globală de consultanţă în tehnologie care integrează piloni precum strategia, designul şi ingineria pentru a stimula inovarea digitală, a devenit unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, în urma distincției acordate recent de organizația  de cercetare recunoscută la nivel internațional, Great Place to Work (GPTW).

Thoughtworks România a obținut certificarea Great Place to Work  în urma unui sondaj organizat în sediile din București, Iași și Cluj-Napoca. În urma rezultatelor interpretate de compania Great Place to Work, Thoughtworks România a obținut, în medie, un scor de 90%.

Great Place to Work este o organizație globală de cercetare și consultanță în afaceri, care analizează cultura brandurilor și calitatea joburilor, care sprijină companiile în dezvoltarea lor, recunoscând, astfel, cele mai bune organizații din lume pentru angajați. Cercetările se concentrează pe experiența la locul de muncă al angajatului – arătând că există o relație clară și directă între devotamentul angajaților și performanța financiară. Certificarea GPTW este valabilă timp de un an, cu valabilitate imediată și oportunitatea companiilor de a fi recunoscute ca fiind una dintre organizațiile de top în sectorul în care activează.

„Ne bucurăm să anunțăm că Thoughtworks România este în mod oficial un loc deosebit pentru a lucra, în care angajații sunt cel mai important asset al companiei. Această certificare ne confirmă faptul că echipa noastră din România ne consideră o companie puternică, de încredere, ce contribuie la dezvoltarea industriei IT locale. Suntem convinși că doar împreună putem reuși să obținem rezultatele pe care ni le propunem, astfel că susținem în permanență fiecare membru al echipei și apreciem implicarea tuturor în desfășurarea proiectelor”, Şerban Ţîr, director general, Thoughtworks România.

Evaluarea Great Place To Work este realizată printr-o cercetare amplă, care ia în considerare cultura organizației și percepția angajaților despre companie. Aceasta acoperă criterii precum practicile culturale, sentimentele angajaților față de mediul de lucru, împlinirea personală și încrederea în management.

“Mulțumim întregii echipe pentru contribuția lor de zi cu zi și această recunoaștere oficială, care validează încă o dată faptul că Thoughtworks România este un angajator de top. Prin cultura sa organizațională, Thoughtworks România pune accentul pe creșterea continuă a nivelului satisfacției angajaților și pe împlinirea lor profesională, valorizând cu succes potențialul fiecărui membru al echipei. Pentru că ne preocupă starea de bine și echilibrul între viața profesională și cea personală, avem grijă continuu să optimizăm mediul de lucru și colaborarea cu membrii echipei”, Elena Boguș, Head of People, Thoughts România.

Cultura organizațională a Thoughtworks România pune în valoare abilitățile angajaților de la idee și până la implementare, fiind o companie în care membrii colectivului au rol de consultanți și sunt încurajați să își exprime ideile și creativitatea în ceea ce privește dezvoltarea soluțiilor software oferite de companie.

Cu trei sedii, în București, Cluj-Napoca și Iași, Thoughtworks are sute de angajați în România, majoritatea specialiști în dezvoltare software. Echipa locală oferă consultanță în dezvoltarea soluțiilor software și este implicată în crearea de aplicații tehnologice complete.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*