tbi bank și Flanco extind parteneriatul și oferă opțiunea BNPL și în magazinele offline

Ionuț Sabadac. FOTO Goya PR

Expansiunea retailului din ultimii ani a fost determinată atât de achizițiile online, cât și din magazine, dar inflația a creat un mediu economic și social complicat, în special în acest an. În acest context, retailerii caută să integreze cât mai multe opțiuni de finanțare, inclusiv în magazine. Pentru a ajuta cât mai mulți clienți să beneficieze de instrumentul extrem de eficient de finanțare Buy Now Pay Later, folosit de obicei pentru cumpărăturile online, și în mediul offline, tbi bank introduce soluția de finanțare în magazinele Flanco, unul dintre cei mai mari retaileri din România.

Parteneriatul dintre tbi și Flanco, început în 2018, evoluează astfel prin extinderea soluției de finanțare BNPL și pentru cumpărăturile offline. Clienții au acum opțiunea de a face cumpărături în 4 rate fără dobândă și din magazinele fizice din rețeaua Flanco, în plus față de magazinul online.

„Chiar dacă retailul fizic s-a confruntat cu provocări în ultimii ani, credem în valoarea experienței de cumpărare în magazin. Acum, mai mult ca niciodată, consumatorii vor flexibilitate, transparență și opțiuni de plată convenabile. De aceea, suntem încântați să anunțăm extinderea parteneriatului cu Flanco, prin care lucrăm mereu împreună pentru a oferi clienților o experiență superioară, simplă și rapidă, de cumpărături în magazin”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Flanco este cel mai dinamic retailer electro-IT din România, prezent cu peste 150 de magazine în 112 orașe, cu o experiență de aproape 30 de ani. De la înființare și până astăzi, peste 5 milioane de familii au cumpărat de la Flanco.

„Echipa noastră a știut de la bun început că vrem să aducem cele mai noi și moderne tehnologii cât mai aproape de familiile din România. De la electronice la electrocasnice și produse IT, la telecomunicații și produse de lifestyle, ne-am construit gama în jurul misiunii noastre de a face viața oamenilor mai ușoară și mai frumoasă. Parteneriatul cu tbi, început în 2018, ne ajută să oferim oamenilor un alt instrument eficient de finanțare cu ajutorul căruia pot achiziționa produsele dorite fără a simți povara prețurilor mari”, spune Ovidiu Nicușan, Marketing Director, Flanco.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*