TAROM oferă bilete cu preț redus pentru călătorii în lunile de vară

Aeronavă TAROM. FOTO TAROM
Aeronavă TAROM. FOTO TAROM

TAROM vine cu o nouă ofertă specială pentru toți călătorii care și-au propus să exploreze destinații de poveste, în vara lui 2024.

Astfel, prin oferta specială valabilă 6 zile, în perioada 2-7 februarie 2024, pot fi achiziționate bilete de avion pentru călătorii în lunile verii (iunie și iulie) la prețuri special reduse.

“Și anul acesta, Grecia rămâne în topul preferințelor la capitolul destinații ideale în sezonul cald, care îmbină viața activă a metropolei cu plaje și mare albastră, pentru o atmosferă de vacanță prelungită. Tot aici adăugăm și numeroasele monumente, muzee și obiective de patrimoniu cultural, care fac din „perla” Mediteranei un adevărat muzeu în aer liber.

Ca alternativă pentru pasagerii care vor să fie mai aproape de casă, Bulgaria este o destinație atractivă, la doar o oră distanță de zbor din București. Cu opțiuni infinite de relaxare, distracție și explorare, te bucuri de gastronomia plină de arome, viața de noapte electrizantă și cultura locului la prețuri extrem de avantajoase” – TAROM.

Cei care vor să traverseze Europa spre alte civilizații și tărâmuri fascinante, pot alege Egiptul și Iordania pentru o experiență unică în viață.

Biletele de avion se achiziționează la prețuri speciale doar în perioada 2-7 februarie 2024, prin oferta TAROM, pentru călătorii în intervalul 1-30 Iunie 2024 (data ultimului retur) și 1-31 Iulie 2024 (data ultimului retur).

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile care oferă opțiuni infinite de distracție și relaxare pentru pasionații de călătorii în sezonul cald sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 120 Euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mană de 8 kg şi check-in gratuit pentru următoarele destinaţii:

București – Atena, Salonic, Sofia – de la 120 Euro pentru călătorii în intervalul 1-30 Iunie 2024 (data ultimului retur);

București – Amman, Cairo – de la 200 Euro pentru călătorii în intervalul 1-31 Iulie 2024 (data ultimului retur);

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de Compania TAROM în periodele 1-30 Iunie 2024 si 1 – 31 Iulie 2024  (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la acest tarif sunt limitate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*