Târgul de turism continuă online la IRI Travel până pe 29 februarie

Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel. FOTO IRI Travel

IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, anunță organizarea Târgului Online de Turism până pe 29 februarie. Această perioadă este ideală pentru îmbunătățirea planurilor de vacanță, turiștii putându-se bucura de reduceri substanțiale.

Cea de-a doua parte a lunii februarie oferă reduceri considerabile pentru sejururi în Bulgaria, România, Grecia și Turcia. Aceste reduceri sunt disponibile atât prin intermediul celor peste 1000 de agenții partenere IRI Travel, cât și pe site-urile acestora.

Iată care este topul rezervărilor pentru începutul anului:

Bulgaria: Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Albena

Grecia: Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului

România: Mamaia, Eforie Nord, Saturn

Turcia: Kușadasi, Marmaris, Antalya

De asemenea, pentru cuplurile care doresc momente romantice de neuitat, IRI Travel vine în întâmpinarea lor cu oferte speciale pentru “luna romantică”. În România, există oferte la hoteluri cu piscine interioare, pachete de 2 nopți cu demipensiune și acces la servicii SPA, începând de la 1500 lei/sejur.

”Destinațiile noastre includ perlele turistice ale Balcanilor și ale Mării Mediterane: Bulgaria, România, Grecia și Turcia. Reducerile aplicate sunt valabile pentru sejururi în 2024, iar unele hoteluri oferă chiar reduceri diferențiate în funcție de perioada sejurului, astfel încât turiștii să beneficieze de cele mai avantajoase tarife, cu reduceri mai mari decât cele din programul Early Booking. Ofertele noastre speciale pentru târgul online de turism includ reduceri de Early Booking/Înscrieri Timpurii, care pot ajunge până la 30% față de tarifele standard”, declară Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Potrivit consultanților IRI Travel, tendințele anului 2024 indică o creștere a cererii pentru vacanțe cu reduceri, cu un accent deosebit pe hotelurile de 4* și 5* din programul de Early Booking. De asemenea, se observă o tendință de scurtare a duratei sejurului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*