SMYK All for Kids deschide primul magazin din Arad și ajunge la 31 de unități în România

SMYK All for Kids deschide primul magazin din Arad. FOTO White PR

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, își dezvoltă rețeaua de magazine din România cu o nouă unitate, la Arad. Retailerul ajunge astfel la 31 de magazine la nivel național, pe fondul cererii ridicate pentru produse pentru copii.

Magazinul din Arad este prima unitate SMYK din județ și a patra din vestul țării, după Timișoara, Alba Iulia și Oradea. Noul magazin s-a deschis pe 2 noiembrie, în AFI Arad (Calea Aurel Vlaicu, nr 14), având o suprafață de peste 400 mp și 7 angajați pregătiți să le să ofere părinților consultanță și sugestii în ceea ce privește achizițiile pentru copii.

“Ne bucurăm să anunțăm o nouă deschidere, de această dată la Arad, unul dintre cele mai dinamice orașe ale României. Zona de vest a țării are un potențial ridicat pe piața de articole și accesorii pentru copii, astfel că a fost un pas firesc pentru noi să extindem rețeaua de magazine în regiune. Conceptul SMYK All for Kids a fost creat pentru a oferi o varietate bogată de produse și servicii destinate familiilor, de la îmbrăcăminte și jucării până la accesorii, cărți și multe altele. Ne-am angajat să îndeplinim o misiune importantă: să creăm un mediu prietenos și plin de inspirație pentru familiile care ne trec pragul. Aici, părinții pot găsi tot ceea ce au nevoie pentru creșterea și îngrijirea copiilor lor, în timp ce cei mici pot explora o lume plină de aventuri și distracție”, declară Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids România.

Așa cum SMYK All for Kids și-a obișnuit publicul, cu ocazia deschiderii, între 2 și 5 noiembrie  în noul magazin va fi desfășurată o campanie cu reduceri de -20% la toate articolele cu preț întreg: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării, în limita stocului disponibil. De asemenea, în aceeași perioadă, primii 150 de clienți primesc unul dintre cadourile disponibile: un urs Smiki, un Roller Pilot Frixion Ball retractabil cu 4 culori sau un încărcător de baterii Varta. În plus, vor fi premii surpriză pentru clienții care se înscriu în programul de fidelitate în perioada 2-5 noiembrie. Totodată, deschiderea magazinului în Arad va fi marcată cu activități pentru copii: face painting și modelaj baloane în perioada 2-5 noiembrie, între orele 12:00 și 18:00.

Oferta noului magazin SMYK din AFI Arad include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât și cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc.

Oferta este completată de articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice, articole esențiale în creșterea și îngrijirea celor mici în primii ani.

Programul de funcționare al noului magazin SMYK All for Kids din incinta AFI Arad este între orele 10:00 și 22:00, de luni până duminică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*