Serviciul de finanțare în 12 rate din eMAG My Wallet, oferit de HeyBlu, este disponibil pentru cumpărături de până la 10.000 de lei

Andrei Sercanean. FOTO Smart Point

Serviciul de finanțare în 12 rate din eMAG My Wallet, oferit de HeyBlu, este disponibil pentru cumpărături de până la 10.000 de lei pentru aproape orice categorie de produse de pe platforma eMAG, inclusiv pentru produsele vândute de sellerii din Marketplace. Totodată, în perioada 16 – 26 aprilie, dobânda promoțională pentru acest serviciu online este de 0,99% pe lună (DAE 12,55%).

„Interesul clienților pentru metodele de plată flexibilă din contul My Wallet este în creștere și ne bucurăm că acum le putem pune la dispoziție o sumă care să le permită achiziția de produse de valoare mai mare printr-un proces de verificare a identității și aprobare extrem de facil, care se desfășoară 100% online și poate fi parcurs de oriunde s-ar afla. Opțiunea de finanțare este disponibilă în checkout, iar valoarea fiecărei rate este afișată pe pagina de produs, deci vorbim de o soluție de plată cât se poate de transparentă si rapida”, a spus Andrei Șercanean, VP ecommerce services eMAG România, Ungaria și Bulgaria.

În prezent pe eMAG sunt peste 2 milioane de clienți eligibili care pot achita cumpărăturile printr-una din metodele flexibile de plată disponibile în My Wallet: finanțarea în 12 rate oferită de HeyBlu și plata în 30 de zile fără costuri suplimentare sau plata în patru rate fără dobândă, prima rată fiind achitată în momentul efectuării tranzacției, oferite de eMAG. Pentru a beneficia de aceste soluții, clienții trebuie să își salveze cardul în contul lor eMAG și să opteze pentru una dintre aceste soluții  în momentul finalizării achiziției. Toate aceste opțiuni sunt disponibile pentru clienții care au un istoric de tranzacționare și plată.

„Economia digitală a schimbat preferințelor clienților din întreaga lume și a conturat așteptări noi legate de produsele și serviciile pe care le primim. În acest context, avem o mare oportunitate de a folosi tehnologia pentru a oferi servicii financiare eficiente și adaptate nevoilor actuale ale oamenilor. Lucrăm pentru a dezvolta și alte servicii care să răspundă nevoilor românilor și dorim să devenim un partener al tuturor celor care doresc servicii de finanțare transparente și simple,” a declarat Martyna Szczepaniak,  CEO HeyBlu.

Obiectivul HeyBlu este să dezvolte servicii de finanțare flexibile și transparente folosind tehnologie românească pentru a permite clienților să se bucure de avantajele cumpărăturilor online și a-și planifica bugetul familiei pentru un trai mai bun. HeyBlu este o entitate parte a Grupului eMAG, reglementată de BNR și este unul dintre furnizorii de servicii financiare prezenți pe eMAG.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*