BizPLUS TV: Ruxandra Serescu, Directorul CCINA Constanța: “Nu avem o predictibilitate fiscală pentru un plan de investiții pe termen lung”

Ruxandra Serescu, directorul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. FOTO Mitică Raftu / BizPLUS
Ruxandra Serescu, directorul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. FOTO Mitică Raftu / BizPLUS

Ruxandra Serescu, directorul CCINA Constanța, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS TV.

Ruxandra Serescu a vorbit despre topul firmelor din Constanța, cum au ales alese și care sunt domeniile de succes în Constanța.

Ea a povestit cum vede implicarea Primăriei Constanța și a Consiliului Județean Constanța pentru dezvoltarea infrastructurii de susținere a afacerilor.

Directorul CCINA s-a mai referit și la problemele de predictibilitate fiscală, dar și la evenimentele de tip Ladyprenor și educația pentru tineri, la cursuri pentru angajați.

Învățământul dual a fost un alt subiect discutat în cadrul emisiunii de la BizPLUS TV.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*