Ruuts Travel câștigă premiul WTTC la Touristech Startup Fest 2023

Ruuts Travel câștigă premiul WTTC la Touristech Startup Fest 2023. FOTO Concret PR

Ruuts.travel, cea mai mare platformă de închiriere a autorulotele din sud-estul Europei, este  mândră să anunțe că a fost desemnată câștigătoarea prestigiosului premiu WTTC (Consiliul Mondial de Turism și Călătorie) la evenimentul Touristech Startup Fest 2023, care a avut loc recent în vibrantul oraș Sevilla.

Touristech Startup Fest este un eveniment de renume ce își propune să evidențieze cele mai noi soluții din industria turismului și călătoriilor. Cu un accent primordial pe tehnologie și sustenabilitate, evenimentul a reunit antreprenori din întreaga lume, determinați să revoluționeze industria prin inovație și viziunea lor de ansamblu.

Din peste 400 de startup-uri care au aplicat, Ruuts.travel a reușit să se claseze printre cele 40 de finaliste care au avut privilegiul de a-și prezenta proiectele în fața unui juriu format din investitori, venture capitaliști și  lideri ai industriei. Cu un concept inovativ și o abordare sustenabilă, Ruuts.Travel a captat atenția tuturor și și-a asigurat un loc meritat printre finaliști, Katina Moldovan CEO- ul companiei devenind singura femeie fondator în grupul celor 9 câștigători din acest an.

Pentru echipa Ruuts.Travel, premiul WTTC reprezintă o validare a eforturilor lor susținute și a pasiunii puse în acest proiect. Fiecare membru al echipei a adus contribuția sa unică pentru a dezvolta o platformă care să faciliteze conexiunea între proprietarii de autorulote și pasionații de natură. Ruuts.travel și-a propus să schimbe perspectiva călătoriilor, oferind o experiență autentică și sustenabilă în mijlocul naturii.

Katina Moldovan, unul dintre fondatori  și CEO-ul Ruuts.travel: “Premiul WTTC reprezintă o distincție pe care o vom purta cu mândrie, fiind cu siguranță, prima dintr-un lung șir. Suntem recunoscători și încântați că munca noastră a fost apreciată de liderii industriei de Turism și Travel. Vom continua această misiune de a oferi cele mai bune soluții pentru a satisface dorințele și nevoile pasionaților de natură și aventură, încurajând și susținând în același timp, un mod cât mai responsabil de a călători.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*