Romexpo găzduiește Cosmetics Beauty Hair 2023, între 21 – 24 septembrie

Cosmetics Beauty Hair 2023. FOTO Romexpo

În perioada 21- 24 septembrie, cei interesați sunt așteptați la CosmeticsBeautyHair2023, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, să descoperi care sunt tendințele în make-up, hair styling, nails, skin & body care.

La eveniment participă 67 de companii care setează trenduri în industria de beauty, oferă servicii de skincare, hairstyle, barbershop, make-up și cosmetică, sunt furnizori de produse necesare în centrele de estetică sau saloanele de înfrumusețare și oferă consultanță în domeniu.

Expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură înregistrează un grad de internaționalizare de 23% și se adresează atât profesioniștilor, cât și publicului larg.

Manifestarea promovează soluțiile sustenabile pentru un viitor smart în industria frumuseții, cele mai populare tendințe din acest sector, precum și aparatele și echipamentele revoluționare de pe piață.

Publicul larg, dar și profesioniștii din domeniu sunt invitați la #CBH2023 să sărbătorească Zilele Internaționale ale Frumuseții și să participe la o serie de masterclass-uri, demonstrații, ateliere și conferințe de top, organizate de Atelierele ILBAH, în parteneriat cu  Beauty One și cu sprijinul ROMEXPO. Acestea se desfășoară pe 22 septembrie, în Sala Titulescu și în pavilionul B1.

Programul activităților pe www.zilelefrumusetii.ro

Publicul specialist este invitat și la Congresul de Cosmetologie #Cosmeticon, organizat de Asociația Cosmetologilor din România, în parteneriat cu PADIR și cu sprijinul ROMEXPO. Acesta are loc pe 23 septembrie, în intervalul orar 9:30 – 18:00, în Sala Titulescu din pavilionul B3.

Evenimentul își propune să adune, în cinci paneluri diferite, reprezentanți ai cadrului legislativ – autorități, medici, cosmeticiene și antreprenori din industrie și este dedicat domeniului cosmetologiei. Acesta are ca scop oferirea de suport educațional și evolutiv industriei.

Programul complet al zilei pe www.asociatiacosmetologilor.ro

Informații suplimentare despre #CBH2023 pe www.cosmeticsbeautyhair.ro sau în Ghidul Vizitatorului. Scanează codul QR la intrarea în expoziție și lasă-te ghidat printre standurile spectaculoase din pavilionul B1 al Centrului Expozițional.

Program de vizitare

21 – 23 septembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00

24 septembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 16:00

Bilet de intrare: 10 lei

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*