Revolut sărbătorește un an de educație cripto cu ajutorul produsului Learn & Earn

FOTO Revolut

Revolut, super-aplicația financiară globală cu peste 30 de milioane de clienți în întreaga lume, sărbătorește un an de la lansarea Learn & Earn, un produs care și-a propus să ajute utilizatorii cu mai multe cunoștințe despre tehnologia blockchain și criptomonede.

Peste 3,8 milioane de clienți din Regatul Unit, Spațiul Economic European (SEE), Australia și Singapore au finalizat cel puțin o lecție din iulie 2022, când Revolut a lansat primul curs Learn & Earn, până în prezent. În toată această perioadă, în Learn & Earn au fost introduse șase cursuri și 18 lecții, dezvoltate în colaborare cu platforme cripto precum Polkadot, 1inch, Avalanche, și Algorand. În curând, vor fi adăugate noi cursuri, iar primul va fi dezvoltat împreună cu tokenul Near. La fel ca până acum, clienții vor putea să beneficieze, după completarea testelor de la finalul lecțiilor, de recompense în tokenurile native.

„Am creat Learn & Earn cu intenția de a le permite clienților să dobândească mai multe cunoștințe despre protocoalele blockchain și criptomonede. Acest produs a transformat cu succes limbajul tehnic al criptografiei în informații accesibile pentru un public mai larg. Suntem încântați să vedem cât de extinsă este adoptarea acestui produs și că am reușit să facem să beneficieze de aceste conținuturi educative și practice peste 3,8 milioane clienți la nivel global. Suntem nerăbdători să adăugăm noi lecții despre jetoanele populare printre utilizatorii noștri, în următoarele luni”, a declarat cu această ocazie Mazen Eljundi, Head of Crypto și Wealth & Trading la Revolut.

Omar Elassar, Global Head of Growth & Business Development în cadrul Parity Technologies, principal contribuabil la rețeaua Polkadot, a declarat: „Am realizat împreună cu Revolut două cursuri Learn & Earn – cel mai recent fiind introdus în aplicație în martie – iar parteneriatul nostru este unul fructuos. Suntem bucuroși să contribuim alături de Revolut la dezvoltarea unui instrument atât de educativ și util pentru numeroși utilizatori din domeniul criptomonedelor. Reducerea distanței dintre tehnologia Web2 și Web3 este vitală pentru progresul spațiului criptografic și Revolut Learn & Earn este o parte importantă din acest proces.”

Sergej Kunz, co-fondator al rețelei 1inch, a adăugat: „Learn & Earn s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente metode de a educa o audiență importantă în legătură cu domeniul cripto și ne bucurăm să fim parte din acest proiect”.

Lydia Chiu, VP Business Development în cadrul Ava Labs, a declarat: „Suntem încântați să facem parte din programul Learn & Earn Revolut. Educația este esențială atunci când vine vorba de Web3, iar programul Revolut a ajutat la integrarea a sute de mii de utilizatori noi în ecosistemul Avalanche. Am văzut o incredibilă rată de retenție în rândul utilizatorilor Learn & Earn și așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul cu Revolut pentru a integra următoarea generație de Web3.”

Staci Warden, CEO Algorand Foundation, a comentat: „Lansarea primului curs Learn & Earn alături de Revolut a marcat o oportunitate uriașă pentru Algorand de a construi o relație cu utilizatorii Revolut, inclusiv cu începătorii în domeniul criptografiei, la nivel global. Suntem încântați să primim noi utilizatori în blockchain-ul nostru durabil, scalabil și sigur, care participă la crearea a nenumărate aplicații din lumea reală”.

Marieke Flament, CEO Near Foundation, a declarat: „Parteneriatul cu Revolut arată angajamentul nostru de a face cât ușor, mai democratic, accesul la lumea Web3 și de a ajuta pe oricine să învețe despre utilitatea tokenului NEAR și capacitatea sa de a crea un Web3 mai accesibil, sustenabil.”

Cursurile sunt disponibile pentru toți clienții Revolut din Regatul Unit, SEE, Australia și Singapore în limbile locale, iar utilizatorii pot câștiga până la 15 GBP/EUR în jetoane native, urmând aceste cursuri scurte și simple și trecând testele finale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*