Restricții de circulație (7,5 t) pe teritoriul Ungariei în perioada 11.03 (ora 23:00) -15.03.2022 (ora 23:00)

Transportatori. FOTO Schwoaze

CNAIR anunță că începând de astăzi, de la ora 23.00 (ora României) și până în data de 15.03.2022, ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 15.03.2022 este declarată zi de sărbătoare naţională, prin lege nelucrătoare.

Acestă decizie va genera formarea de coloane de autocamioane pe Autostrada A1, calea 1, tronsonul Arad-Nădlac.

Autoritățile ungare au precizat că nu sunt vizate de restricţii transporturile umanitare pentru a nu întârzia distribuirea ajutoarelor şi donaţiilor, respectiv transporturile de animale vii, alimente perisabile sau combustibili, materiale pentru încălzit.

În perioada menţionată, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura fără restricţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*