Promoție Turkish Airlines la zborurile cu plecare de la Constanța către Istanbul

Avion Turkish Airlines. FOTO Turkish Airlines

Aeroportul Mihai Kogălniceanu a anunțat că există o promoție Turkish Airlines la zborurile cu plecare de la Constanța către Istanbul.

“Conectează-te cu lumea la tarife speciale – 119 EUR! Tarifele reduse sunt disponibile online în propriile sisteme de rezervare, după cum urmează:

Perioada de vânzare: 11 ianuarie 24 – 21 ianuarie 24

Perioada de călătorie: 11 ianuarie 24 – 10 iunie 24

Tarifele sunt indicate în euro pentru călătorii Economy Class, EcoFly, dus-întors.

Tarifele promoționale sunt supuse disponibilității” – Aeroportul Mihail Kogălniceanu. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*