Producătorul britanic de sisteme de control pentru iluminat Prolojik Limited se alătură tendinței clădirilor sănătoase și obține certificarea IMMUNE pentru sediul central

Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property și președintele European Property Federation. FOTO Goya Public Relations
Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property și președintele European Property Federation. FOTO Goya Public Relations

Healthy by Design Building Institute (HDBI) a acordat producătorului britanic de sisteme de control pentru corpuri de iluminat Prolojik Limited certificarea IMMUNE Building Standard™ pentru sediul central din Buckinghamshire, Marea Britanie. Clădirea de birouri deținută de Prolojik Limited, care a contribuit la standardul IMMUNE™, a obținut eticheta IMMUNE™-Strong în urma angajamentului companiei de a implementa măsuri de siguranță pentru sănătate și de a crea un spațiu de lucru mai sănătos pentru angajați.

Acesta este un indicator clar pentru succesul primului standard open source conceput pentru clădiri de birouri și adaptabil oricărui mediu construit, având ca obiectiv să crească rezistența spațiilor interioare la amenințările actuale și viitoare pentru sănătate.

„The IMMUNE Building Standard™ ia avânt și beneficiază de un interes crescut din partea liderilor din întreaga lume care încearcă să reducă efectele Covid-19 asupra spațiilor construite și să contribuie în mod sustenabil la crearea clădirilor sănătoase ale viitorului. Felicităm Prolojik Limited pentru viziune în procesul de proiectare a standardului și leadership în implementarea standardului în sediul central”, a spus Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property și președintele European Property Federation.

Sediul central al Prolojik Limited integrează în prezent un set coerent de măsuri, bazate pe știință și tehnologie, dintre cele 135 de criterii recomandate de IMMUNE™ pentru un mediu sănătos prin design. Printre măsurile IMMUNE™ se numără sisteme eficiente de filtrare a aerului și a apei și măsuri stricte pentru igienă, spațiul de carantină IMMUNE™ care funcționează ca o zonă special concepută, complet echipată și gata de utilizare în cazul nevoii imediate de izolare a persoanelor expuse, și depozitul de urgență IMMUNE™, care este un sistem logistic de răspuns în cazul unei pandemii.

„La Prolojik suntem încântați să fim un colaborator al standardului IMMUNE™ și, în același timp, să obținem certificarea IMMUNE™-Strong pentru sediul nostru. Principiile The IMMUNE Building Standard™ sunt aliniate obiectivelor noastre operaționale și strategice de a sprijini revenirea sigură în mediul construit atât a companiei noastre, cât și a clienților pe care îi sprijinim”, a spus Asela Rodrigo, fondator și managing director al Prolojik Limited.

Certificarea IMMUNE™ Strong a sediului Prolojik Limited are la bază un proces complex de evaluare desfășurat de Build Green, companie autorizată independentă care a contribuit la dezvoltarea standardului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*