Portul Constanța, gata să primească 39 de nave de croazieră în sezonul 2022

Nava maritimă de pasageri Seadream II. FOTO CN AMPC

Portul Constanța este gata să primească 39 de nave de croazieră în sezonul 2022, iar dintre acestea cele mai multe sunt maritime.

Sezonul de croaziare va fi deschis 24 aprilie de nava maritimă Serenissima, urmată pe data de 30 aprilie de nava fluvială River Adagio. Următoarele nave de croazieră programate să ajungă la Constanța sunt în luna mai, când nouă astfel de nave vor face escală în port.

Șase nave de croazieră sosesc în luna iunie, iar cinci sunt programate să sosească în Portul Constanța în luna iulie. De asemenea, și lunile august, septembrie, octombrie navele de croazieră au opriri programate la Constanța.

Sezonul de croaziere 2022 de la Constanța se va încheia în data de 4 noiembrie, când este așteptată nava maritimă MS Satoshi. În total, 39 de nave de croazieră vor sosi în acest an în Terminalul de Pasageri al Portului Constanța, iar dintre acestea 32 sunt maritime și restul fluviale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*