Podul Prieteniei se închide sâmbătă, 30 septembrie, pentru o oră

Podul Giurgiu - Ruse. FOTO CNAIR

Sâmbătă, 30.09.2023, în intervalul orar 11:00 – 12:00, circulația rutieră se va închide pe DN 5 (km 63+012 – km 64+884), Podul Prieteniei, în vederea desfășurării competiției sportive ,,Free Spirit Run Giurgiu – Ruse”.

De asemenea, pe sectorul cuprins între km. 60+800 și km. 62+000 (șos. Prieteniei ), sector aflat în administrarea municipiului Giurgiu, traficul rutier va fi închis pe sensul de mers București – Vama Giurgiu (partea dreaptă a drumului), circulația urmând să se desfășoare în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulație, pe banda stângă a drumului pe sensul de mers Vama Giurgiu- București.

Evenimentul sportiv se va desfășura pe traseul: Centrul Orașului Ruse ( Bulgaria) – Podul Prieteniei (DN 5) – Sediul Poliției Locale Giurgiu- Șos. Prieteniei (DN 5) – Sens giratoriu Kaufland – Șos. București (municipiul Giurgiu) – Piața Unirii (municipiul Giurgiu) – Turnul Ceasornicului (municipiul Giurgiu).

Unicitatea acestui eveniment sportiv constă în faptul că startul se află într-o țară, iar linia de sosire într-o altă țară. Astfel, pe principiul rotației, startul și finishul se schimbă în fiecare an. În 2023 startul pentru traseul de 15 km va fi în centrul orașului Ruse din Bulgaria , iar linia de sosire în Giurgiu, România.

De asemenea, traseul se află pe un teren preponderent plat și străbate toate atracțiile principale ale celor 2 orașe de la Dunăre.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*