Piața volantă “Produs de Cluj” a ajuns la Deva. Producătorii locali au demonstrat că mâncarea delicioasă și obiectele tradiționale au succes

Produs de Cluj. FOTO CJ Cluj
Produs de Cluj. FOTO CJ Cluj

Timp de trei zile Deva se transformă în capitala tradițiilor românești, fiind gazdă a pieței volante organizate de Consiliul Județean Cluj prin Asociația Produs de Cluj, în parteneriat cu Deva Shopping City. Între 14 și 16 mai, în parcarea mall-ului, aproximativ 40 de artizani și producători din județele Cluj și Hunedoara, precum și invitați speciali din alte județe, vor expune roadele muncii lor din atelier sau din fermă.

“Suntem prezenți pentru a șasea oară la Deva cu caravana produselor tradiționale locale și prezentăm oamenilor locului ce avem mai frumos și mai bun atât în județul nostru cât și în celelalte județe participante.

Autenticul, tradiția, și preparatele alimentare sănătoase și-au recâștigat locul cuvenit și sunt tot mai apreciate de români, de aceea considerăm că demersul nostru este cum nu se poate mai potrivit, sprijinind, totodată, o categorie afectată semnificativ de situația epidemiologică din țară”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Pe standurile pieței volante Produs de Cluj vor fi aduse direct din ferme produse naturale din carne, brânzeturi, dulcețuri și sucuri naturale, prăjituri, ciocolată și pâine de casă, vinuri și miere de albine. Artizani pricepuți vor aduce cu ei costume populare din zona Transilvaniei, accesorii și podoabe lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau sculptate în lemn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*