Perturbări ale zborurilor Ryanair spre / dinspre aeroportul Bruxelles – Charleroi din cauza unei greve

Avion RyanAir. FOTO AIS
Avion RyanAir. FOTO AIS

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să călătorească cu avionul spre/dinspre aeroportul  Bruxelles-Charleroi că în perioada 15-16 iulie 2023 va avea loc o grevă a piloților filialei Ryanair din Regatul Belgiei, ceea ce va determina perturbări ale zborurilor acestei companii.

Pasagerii sunt rugați să urmărească pagina de Internet a aeroportului Charleroi (https://www.brussels-charleroi-airport.com/fr/flights/live) și/sau a companiei Ryanair pentru a se asigura că nu a fost anulată cursa programată.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*