Payten, lider în soluţii de plată, devine furnizorul local al Diebold Nixdorf pentru soluțiile hardware și software destinate sectorului bancar

FOTO 2 Value

Payten, parte a grupului ASEE, devine principalul partener de distribuție în România al Diebold Nixdorf, lider în automatizarea, digitalizarea și transformarea modului în care clienţii fac tranzacții bancare și cumpărături, în zona de soluţii hardware și software. Diebold Nixdorf are o experiență vastă în vânzarea și susținerea produselor și serviciilor sale bancare în România și în alte țări europene, fiind lider la nivel mondial în producţia de bancomate.

Pe lângă inovaţiile tehnologice care ţin pasul cu cerinţele şi nevoile clienţilor, cei doi parteneri au în vedere şi asigurarea securităţii crescute a tuturor produselor lor.

Ne concentrăm în mod constant eforturile pentru a urmări și depăși tendințele pieței, lărgindu-ne oferta de soluții de calitate prin tehnologii moderne și inovație. Prin faptul că Diebold Nixdorf a devenit partenerul nostru bancar strategic în România vom reuși să obținem creștere și performanță în rețeaua noastră de clienți. Prin acest parteneriat, Payten poate oferi băncilor locale expertiză și consultanță vastă, acces fără egal la resurse și perspective de stabilitate și continuitate“, a declarat Ciprian Pîrv, Country Leader Payten România.

Așteptăm cu nerăbdare să valorificăm sinergiile pe care relația noastră cu Payten le va oferi pentru a ne ajuta să ne livrăm produsele și serviciile la standardul înalt de calitate cu care suntem obișnuiți“, a spus Roselyne Jauffret, vicepreședinte Global Banking EMEA South, Diebold Nixdorf.

Prin acest parteneriat Payten va livra serviciile produse de Diebold Nixdorf pentru clienții bancari din România, extinzându-și modelul de parteneriat de succes din alte câteva țări. Acordul confirmă strategia Payten de a-și îmbunătăți constant soluțiile și de a oferi clienților cele mai avansate produse și servicii. De altfel, căutarea de noi posibilități, extinderea afacerii și a cooperărilor pentru accelerarea creșterii este, de mulți ani, una dintre prioritățile Payten.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*