One United Properties a vândut aproape 60% din unitățile rezidențiale de la One Herăstrău Vista în numai trei luni

One Herăstrău Vista. FOTO Fabrica de PR

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță că a vândut în numai trei luni aproape 60% din unitățile rezidențiale de la One Herăstrău Vista. Dezvoltarea rezidențială exclusivistă localizată lângă Parcul Herăstrău include 117 unități locative, dintre care 69 erau deja vândute la data de 30 septembrie a acestui an. Valoarea brută de dezvoltare pentru One Herăstrău Vista este de 38,1 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru septembrie 2024.

One Herăstrău Vista este o dezvoltare premium definită de un design sofisticat, spații verzi și vedere panoramică, precum și un concept centrat pe ideea de comunitate. Dezvoltarea va include o clădire cu 11 etaje și o suprafață totală construită de 13.440 mp. Prin poziționarea sa într-o zonă de prestigiu a Bucureștiului, lângă Parcul Herăstrău, dezvoltarea va beneficia de acces la multe zone verzi. One Herăstrău Vista propune viitorilor rezidenți un design contemporan, elegant, cu finisaje de calitate și toate avantajele unei clădiri verzi: materiale sustenabile, eficiență energetică, sisteme de instalații care reduc poluarea, calitatea optimă a mediului interior.

„One Herăstrău Vista vine să completeze colecția One Herăstrău din portofoliul nostru, alături de dezvoltările One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza și One Herăstrău Towers, respectând aceleași standarde în materie de design și sustenabilitate care au devenit deja embleme ale One United Properties. Pe lângă designul spectaculos, un element definitoriu pentru această nouă dezvoltare rezidențială este proximitatea cu una dintre zonele verzi cele mai extinse ale Bucureștiului, parcul Herăstrău, un loc reprezentativ pentru petrecerea timpului liber. Vânzările pentru acestă dezvoltare premium au fost deschise în această vară, iar în numai trei luni am vândut 69 de unități din totalul de 117, un semnal excelent al interesului clienților pentru această dezvoltare. Opțiunile de accesare a locuințelor sunt variate, de la plata integrală în avans, la opțiunea de 5 rate egale”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Cu apartamente exclusiviste, vedere spectaculoasă, principii sustenabile, design inovator, clădirea cu 11 etaje propune o selecție de 117 apartamente, de la studiouri sau apartamente cu un dormitor, la cele cu două sau trei dormitoare, precum și la apartamente de tip penthouse duplex. Pe lângă alte facilități oferite comunității One, dezvoltarea va beneficia și de parcare subterană cu 179 de locuri, precum și de 3 spații comerciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*