Noul director general al Tarom este Bogdan Popescu

Aeronavă TAROM. FOTO TAROM
Aeronavă TAROM. FOTO TAROM

Consiliul de Administrație al Companiei TAROM a decis anumite schimbări în management-ul executiv, cu scopul de a revitaliza şi de a optimiza activitățile de conducere și coordonare ale Companiei.

Astfel, începând din data de 23 octombrie 2023, în urma îndeplinirii formalităților legale, funcția de director general va fi preluată de domnul Bogdan Popescu. Acesta este absolvent al Facultății de Aeronave, al Facultății de Drept din cadrul Universității București, cât și al programului EMBA Asebuss. Popescu are o experiență de peste 25 de ani în companii de renume internaţional, precum Shell, METRO și Microsoft. De asemenea, în anul 2021 Bogdan Popescu a ocupat funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al Avioane Craiova SA.

Pentru asigurarea atât a unei tranziții eficiente, cât și a continuității activității Companiei, s-a decis totodată numirea actualului director general, Costin Iordache, în funcția de director economic, cât și numirea actualului director economic, Narcis Obeada, în funcția de director comercial.

Obiectivul principal al noii echipe de management rămâne finalizarea și implementarea planului de restructurare, ce va conduce la revitalizarea companiei și transformarea ei într-o organizație profitabilă și modernă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*