MIPE a lansat achiziția pentru Gala „România modernizată cu fonduri europene”

MIPE a lansat achiziția pentru Gala „România modernizată cu fonduri europene”. FOTO MIPE

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat procedura de achiziție publică pentru organizarea Galei „România modernizată cu fonduri europene” unde vor fi premiate 14 proiecte de succes realizate cu finanțare europeană.

Documentele pentru derularea procedurii au fost publicate săptămâna trecută în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP, iar ofertele pot fi depuse până vineri, 11 februarie 2022, ora 15:00.

MIPE va contracta servicii în vederea realizării de mini-documentare video și mini-videoclipuri (teaser) pentru cele 14 proiecte de succes/ exemple de bună practică aferente Programelor Operaționale 2014-2020: Programul Operațional Capital Uman, Programul Operațional Infrastructură Mare, Programul Operațional Competitivitate, Programul Operațional Regional și Programul Operațional Capacitate Administrativă.

Furnizorul de servicii va realiza și un mini-documentar cu prezentarea și premierea proiectelor în cadrul evenimentului de tip gală.

Prin procedura de achiziție vor fi contractate și servicii pentru promovarea pe platformele sociale Facebook și YouTube, înainte și după eveniment, a celor 14 proiecte de succes/ exemple de bună practică, respectiv a mini-documentarului de sinteză dedicat întregului eveniment.

Valoarea estimată a contractului, cu o durată de cel mult 6 luni, este de circa jumătate de milion de lei.

Gala va fi organizată în format hibrid (cu participanți în sală și online) sediul MIPE și va fi un eveniment de promovare și premiere a proiectelor de succes.

Informații despre procedura de achiziție publică:

Durata contractului: 6 luni

Valoarea estimată:  460.977,26 lei, fără TVA

Sursa de finanțare: „Sprijin pentru realizarea evenimentelor din Planul de Comunicare IS 2014-2020” (cod SMIS 119989) și „Descoperă Programul Operațional Capital Uman” (cod SMIS 125486).

Criteriul de atribuire: „Prețul cel mai scăzut”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*