Ministrul Finanțelor continuã dialogul cu reprezentanții companiilor românești

Ministerul Finanțelor. FOTO Ministerul Finanțelor

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a discutat miercuri, 12 ianuarie, cu delegația Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), condusã de cãtre președintele Florin Jianu, și cu Dan Manolescu, președintele Camerei Consultanților Fiscali, despre sustenabilitatea politicilor fiscal-bugetare și despre consolidarea parteneriatului  cu mediul de afaceri.
Printre temele abordate au fost oportunitãțile de finanțare oferite de Guvernul României prin Programele de finanțare rapidã nerambursabilã atât din fonduri naționale, precum IMM și AgroIMM, cât și din fonduri europene. Totodatã, s-a stabilit continuarea dialogului cu mediul de afaceri prin intermediul Consiliului Consultativ, structurã care va fi înființatã în cadrul Ministerului de Finanțe.

“Toate deciziile referitoare la eventuale mãsuri fiscale vor fi adoptate transparent, în urma dialogului cu reprezentanții mediului de afaceri. Firmele și cetãțenii au nevoie de mãsuri predictibile și sustenabile, deoarece acestea produc efecte profunde la toate nivelurile” a subliniat Adrian Câciu.

Întâlnirea face parte din inițiativa Ministerului Finanțelor, care își propune sã integreze viziunea reprezentanților mediului de afaceri românesc în procesul de proiectare a politicilor publice, cu impact direct în economie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*