Ministrul Claudiu Năsui s-a întâlnit cu E.S. David Saranga, Ambasadorul Israelului și reprezentanții IAI

Ministrul Claudiu Năsui s-a întâlnit cu reprezentanții Ambasadei Israelului. FOTO MEAT
Ministrul Claudiu Năsui s-a întâlnit cu reprezentanții Ambasadei Israelului. FOTO MEAT

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Năsui a primit o vizită din partea E.S. domnul David Saranga, Ambasadorul Israelului la București și a reprezentanților Israel Aerospace Industries, companie de stat israeliană care activează în domeniu sistemelor aeriene și astronautice pentru uz militar și civil.

La discuții au participat din partea Ministerului Economiei Daniela Nicolescu, secretar de stat responsabil de domeniul industriei de apărare, iar din partea IAI Eyal Mayer – Director, Military Aircraft Division, Israel Sharon – Director, International Marketing – Europe, Daniel Davidi – Regional Director, Missiles and Space Division și Mihnea Predețeanu – Senior Consultant, România.

E.S. David Saranga, Ambasadorul Israelului, a precizat că a mai avut întâlniri cu ministrul economiei și îi împărtășește dorința de a întări relațiile bilaterale și cooperarea între cele două țări. Acesta a precizat că guvernul israelian este interesat să colaboreze cu guvernul român în domeniul apărării, prin participarea la programe guvernamentale și prin parteneriate între companiile din cele două țări.

Reprezentații IAI au menționat că doresc să își consolideze prezența pe piața europeană și că pregătesc deschiderea unui birou în România. IAI dorește să colaboreze cu companiile românești din domeniul industriei de apărare, angajamentul său fiind să stabilească o viziune pe termen lung, împărtășirea cunoştinţelor internaţionale de top ale IAI şi adaptare la cerinţele şi viziunea României în domeniu.

Claudiu Năsui, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului a spus că susține investițiile în România și colaborarea între România și Israel. Acesta a precizat că Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului are în portofoliu mai multe companii care ar putea să colaboreze cu IAI și a arătat disponibilitatea pentru facilitarea unor întâlniri cu acestea și pentru discuții aplicate pe proiecte care să poată fi dezvoltate în comun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*