Ministrul Cadariu, consultări cu antreprenorii și operatorii din turism din Prahova și Vrancea

Constantin Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului. FOTO BizPLUS
Constantin Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului. FOTO BizPLUS

Ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu, extinde programul de consultări regionale în județele Prahova și Vrancea, în vederea identificării problemelor specifice pe care antreprenorii și operatorii economici din turism le întâmpină în activitate, precum și soluțiilor care le-ar putea diminua sau elimina.

Prima întâlnire regională cu mediul de afaceri, din această săptămână, a avut loc miercuri, 13 aprilie, la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești, după festivitatea de deschidere a programului „Școala de Excelență în Turism și Antreprenoriat”, fiind prezente aproximativ 200 de persoane. Alături de ministrul Cadariu, au luat cuvântul reprezentanți ai autorităților publice locale, precum și membri ai mediul universitar și ai structurilor asociative din turism și antreprenoriat.

„Tinerii și mediul de afaceri fac casă bună împreună! Îmi doresc ca astfel de exemple, cum este proiectul «Școala de Excelență în Turism și Antreprenoriat», să fie cât mai dese în mediul universitar, pentru că reprezintă o evoluție normală a educației spre piața muncii și spre antreprenoriat”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu.

Cea de-a doua întâlnire s-a desfășurat joi, 14 aprilie, la sediul Consiliului Județean Vrancea, în prezența autorităților locale din zonă, precum și a oamenilor de afaceri de profil. În cadrul discuțiilor, au fost trecute în revistă activitățile curente ale ministerului, inclusiv programele destinate susținerii mediului de afaceri și turismului, cu scopul de a le face cunoscute invitaților.

„Deschiderea în fața inițiativelor sau propunerilor de modificări legislative este totală! Doar prin conlucrare și dialog putem ajunge la rezultate conforme cu nevoile existente în piață”, a precizat Constantin-Daniel Cadariu.

Programul de consultări regionale al ministrului antreprenoriatului și turismului, de la lansare și până în prezent, a străbătut 11 județe, respectiv Alba, Constanța, Suceava, Iași, Maramureș, Brașov, Bihor, Argeș, Bacău, Prahova și Vrancea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*