Ministerul Finanțelor a încasat primii bani din Planul Național de Redresare și Reziliență: 82 de milioane de lei

Ministerul Finanțelor. FOTO Ministerul Finanțelor

Ministerul Finanțelor a anunțat că a încasat primii bani din Planul Național de Redresare și Reziliență și anume 82 de milioane de lei.

“Deschidem prin aceastã tragere drumul fondurilor din PNRR în conturile statului, pe baza acțiunilor realizate de Ministerul Finanțelor. E o impulsionare bine-venitã sã accelerãm atragerea fondurilor puse la dispoziție prin Mecanismul de redresare și reziliențã și sã ne apucãm de implementarea reformelor ambițioase atât de necesare României pentru o dezvoltare durabilã”, a spus Adrian Câciu, ministrul Finanțelor.

Totalul încasãrilor înregistrate la Ministerul Finanțelor se ridicã la 130 de milioane de lei, fonduri transferate în conturile de venituri ale bugetului de stat care au avut la bazã solicitãrile transmise de coordonatorii de reforme și investiții, pentru sumele utilizate în scopul realizãrii țintelor și jaloanelor incluse în PNRR. Coordonatorii de reformã beneficiari ai transferurilor de sume sunt Ministerul Finanțelor și Ministerul Muncii și Solidaritãții Sociale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*