Ministerul Dezvoltării sprijină cu peste 350 milioane de lei reabilitarea sistemului de termoficare din municipiile Constanța, București și Arad

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a aprobat repartizarea către bugetele locale ale unor unități administrativ-teritoriale a sumei de 354.062.964,20 lei, în vederea cofinanțării, prin Programul Termoficare, a lucrărilor de modernizare, retehnologizare, extindere, respectiv de înființare a sistemelor de alimentare centralizată cu energie termică a localităților.

Din această sumă, municipiul Constanța beneficiază de 110.921.128,53 lei, iar pentru municipiul București se alocă 242.072.921,99 lei.

De asemenea, ministrul dezvoltării a aprobat suplimentarea, din bugetul MDLPA, a lucrărilor de modernizare a unor rețele termice din municipiul Arad, în valoare de 1.068.913,68 lei.

Ministrul a precizat: alocarea are la bază documentele tehnice depuse de unitățile administrativ-teritoriale care au fost aprobate de Comisia interministerială de coordonare a Programului.

Actul normativ a fost trimis către publicare în Monitorul Oficial.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*