Ministerul Dezvoltării, prin POR, a semnat contracte de aproape 6 milioane lei pentru infrastructura socială și mediul de afaceri

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 9 noi contracte de finanțare, în valoare totală nerambursabilă de 5.982.576,47 de lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Dintre acestea, 7 proiecte vizează modernizarea infrastructurii sociale din:

  • comuna Borănești (jud. Ialomița) va beneficia de 484.654,99 lei pentru un centru comunitar integrat;
  • municipiul Câmpina, pentru înființarea unui centru comunitar integrat medico-social, va beneficia de 1.379.782,89 lei;
  • comuna Gherghița (jud. Prahova) va beneficia de 468.087,34 lei pentru un centru comunitar integrat;
  • municipiul Focșani, pentru renovarea clădirii ghetou Focșani 7A și montarea de panouri fotovoltaice, va beneficia de 526.846,14 lei;
  • orașul Ștefănești (jud. Botoșani) va beneficia de 468.087,34 lei pentru un centru comunitar integrat;
  • comuna Cândești (jud. Neamț), pentru un centru comunitar integrat, va beneficia de 484.633,39 lei.
  • municipiul Rădăuți va beneficia de 688.165,01 lei pentru achiziționarea unor containere de locuit pentru locuințe sociale.

Alte două proiecte au ca obiectiv promovarea spiritului antreprenorial, prin dezvoltarea activității și achiziția de echipamente moderne.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*