Ministerul Dezvoltării, prin POR a alocat peste 13 milioane lei pentru învățământ și antreprenoriat

Cseke Attila. FOTO Guvernul României

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat 11 noi contracte de finanțare din fonduri europene,  în valoare totală de 13.768.743,57 lei, prin Programul Operațional Regional, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Dintre acestea, 5 proiecte au ca principal obiectiv dezvoltarea infrastructurii recreative și educaționale din:

  • municipiul Rădăuți (jud. Suceava), pentru construirea unui loc de joacă pentru copii, va primi 274.400 lei;
  • comuna Miroslava (jud. Iași) va primi 2.026.161,67 lei pentru construirea unei săli de sport în localitatea Uricani;
  • comuna Hemeiuș (jud. Bacău), pentru modernizarea și dotarea Școlii “Grigore Tăbăcaru”, va primi 3.002.930,52 lei;
  • comuna Letea Veche (jud. Bacău) va primi 3.623.904,17 lei pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea școlii din satul Holt;
  • comuna Tămași (jud. Bacău), pentru construirea unui pavilion pentru activități școlare în aer liber, precum și pentru înființarea și dotarea unor laboratoare la Școala Gimnazială Nr. 1, va primi 608.955,11 lei.

Alte 6 proiecte sunt destinate întreprinderilor mici și mijlocii, pentru diversificarea activităților și achiziția de utilaje și echipamente tehnologice performante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*