Med Life SA vrea să preia Pharmachem Distribuție SRL. Operațiunea a intrat în atenția Consiliului Concurenței

Laborator MedLife. FOTO Facebook Medlife
Laborator. FOTO Facebook

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Med Life SA intenționează să preia compania Pharmachem Distribuție SRL.

Grupul Med Life desfășoară activități pe piața serviciilor medicale private de sănătate și pe cea a comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, dar și în ale domenii, precum: servicii de dezvoltare imobiliară, servicii brokeraj și asigurări, fabricare de dispozitive și instrumente medicale și stomatologice.

Pharmachem Distribuție SRL are ca obiect principal de activitate comercializarea cu ridicata a produselor farmaceutice și parafarmaceutice.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție reprezintă o concentrare economică care trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această operațiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*