MAE a emis o atenționare de călătorie pentru românii care merg în Germania din cauza unei greve în transportul aerian.

Avion. FOTO Holgi

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Federală Germania că, începând de miercuri, 7 februarie 2024, ora 4:00, până în dimineața zilei de joi, 8 februarie 2024, vor fi organizate greve ale personalului de la sol al companiei de zbor Lufthansa, precum și al companiilor asociate. Acestea vor afecta transportul aerian pe aeroporturile din Frankfurt, München, Hamburg, Berlin și Düsseldorf.

Programul curselor aeriene operate pe aceste aeroporturi va înregistra perturbări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*