Leroy Merlin deschide cel de-al 21-lea magazin din România și primul din Arad

Magazin Leroy Merlin. FOTO Total PR

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, va deschide săptămâna viitoare, pe 7 iulie, cel de-al 21-lea magazin din România și primul din municipiul Arad.  Magazinul este amplasat în noul parc de retail  AFI din oraș,  pe Calea 6 Vânători nr. 5. și va fi deschis publicului de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00.

În noul Leroy Merlin Arad, clienții vor avea acces la o ofertă diversă, cu  produse din categorii variate precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării) și multe altele. Arădenii vor avea acces inclusiv la showroom-ul de bucătării care prezintă și noua gamă DELINIA iD, marcă proprie, concept lansat anul trecut și extins între timp în toate orașele din țară în care suntem prezenți.

În plus, locuitorii Aradului vor avea la dispoziție toată gama de servicii și soluții utile, specifice magazinelor Leroy Merlin, de la  serviciul de ferestre PVC la comandă, la cel de de configurare 3D a bucătăriei, montaj al bucătăriei, plata în rate cu cardul de debit sau serviciul de finanțare prin partenerul Oney.

Clienții Leroy Merlin Arad vor avea acces și la soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore, Comandă telefonică – pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comandă online cu livrarea produselor la domiciliu sau aplicația mobilă Leroy Merlin, care oferă acces la toate produsele disponibile în magazin, dar și la secțiunea “Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

„Misiunea noastră este să le oferim românilor toate produsele și soluțiile de construcție și amenajare de care au nevoie pentru un cămin confortabil și accesibil. Aradul este dinamic, cu o cultură și economie vibrantă și locuitori bine ancorați în viața comunității, cu un respect deosebit față de natură. Iar noi vrem să ducem acest lucru mai departe. Este, totodată, un oraș  foarte important pe harta Leroy Merlin, în care ne dorim de mult să ajungem. Pe 7 iulie vom invita arădenii într-un magazin modern, cu o gamă diversă, produse de calitate, la cel mai mic preț și toată infrastructura de servicii, pentru o experiență de cumpărare facilă, adaptată nevoilor și eficientă. Primul Leroy Merlin din Arad marchează, totodată, deschiderea celui de-al 21-lea magazin din țară, un pas important în strategia noastră de dezvoltare. Mai mult decât o promisiune comercială, prezența Leroy Merlin în Arad este o promisiune de relație pe termen lung în care vrem să fim utili comunității de aici care ne-a primit cu atâta deschidere. Vă mulțumim pentru asta!”, a declarat Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.  

Leroy Merlin este și printre primii retaileri care își deschid porțile în primul parc de retail AFI Europe din România, inaugurat la Arad. Noul magazin are suprafață totală de 9000 metri pătrați, peste 100 de angajați bine pregătiți și instruiți asigurându-le clienților consultanță pentru o experiență de cumpărături cât mai eficientă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*