Legrand lansează pe plan local noul Mosaic

Legrand lansează pe plan local noul Mosaic

Compania Legrand lansează pe piața din România, Noul Mosaic. Acesta se adaptează stilului de viață într-o continuă schimbare, aducând noutăți pe trei direcții, design, noi întrerupătoare Easy Led și soluții de aparataj conectat, pentru monitorizarea de la distanță a instalației electrice, cu Netatmo.

Gama Mosaic este dedicată alimentării cu energie electrică în clădiri comerciale, centre comerciale, instituții de învățământ, spații sociale, instituții medicale și altele.

Designul noilor rame Mosaic scoate în evidență unicitatea, aducând un plus de valoare identității gamei. Ușoara asimetrie a ramei creează dinamism și o nouă dispersie a luminii, pentru a oferi aparatajului un aspect contemporan.

Cu întrerupătorul Easy Led, există un singur mecanism ce poate fi utilizat în trei variante, ca întrerupător simplu, lumină de control și indicator luminos.

Soluțiile Mosaic de distribuție a energiei și datelor reprezintă un sistem unic, în combinație cu soluțiile pentru birouri.

Prin cele 20 de funcțiuni conectate, Mosaic cu Netatmo, este posibilă gestionarea de la distanță a spațiului profesional sau rezidențial, în ceea ce privește controlul iluminatului, al storurilor și al dispozitivelor electrice.

Pe lângă soluțiile clasice, Mosaic aduce inovație în spațiile medicale, unde igiena sporită este necesară, prin produsele realizate din materiale antimicrobiene. Acestea sunt create dintr-un material pe bază de ioni de argint, printr-o tehnologie specială, în vederea eliminării virusurilor și bacteriilor.Eficacitatea produselor a fost testată de laboratorul COFAC, iar 99,99% dintre bacteriile testate au fost eliminate.

”În prezent, Mosaic își propune să aducă inovație pe partea de design și soluții conectate, având cea mai diversificată ofertă din piață, cu peste 250 de funcțiuni, pentru a răspunde nevoilor actuale ale clienților.”, a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*