Iubitorii de sport în aer liber sunt așteptați la evenimentul Wizz Air Bucharest International Half Marathon by Constantina Diță, ediția a 6-a

FOTO Sunday PR

Cea mai așteptată cursă de alergare a primăverii este pe ultima sută de metri! Wizz Air Bucharest International Half Marathon by Constantina Diță, ediția a 6-a, invită iubitorii de sport în aer liber, duminică, 17 aprilie, să participe la cursele de alergare pe traseul prestabilit din Capitală.

Aflată la cea de-a șasea ediție și certificată “World Athletics Road Race Label”, evenimentul sportiv din include 5 curse, destinate atât atleților profesioniști, amatorilor, dar și atleților în scaun rulant.

Organizat de singura campioană olimpică a României la maraton, Constantina Diță, “Wizz Air Bucharest International Half Marathon” include următoarele probe:

  1. Semi-marathon 21 K
  2. Individual 10K
  3. Team 3 challenge (ștafeta)
  4. Cursa populară 3,5 K
  5. Wheelchair 10K

La competiția din 17 aprilie vor participa sportivi de top din Kenya, Etiopia, dar și Europa și sunt așteptați zeci de participanți din România.

Ambasadori sunt și în acest an campioana olimpică la spadă, Ana Maria Popescu (Brânză), campioana olimpică la judo, Alina Dumitru și îndrăgitul atlet în scaun rulant, George Baltă.

Premiile în bani totalizează 20.000 euro si ajung la 2.000 euro pentru medaliații curselor. În plus, la competiție sunt oferite și vouchere pentru zboruri comerciale, articole sportive și de recuperare medicală.

Și în acest an, o parte dintre încasări vor fi redirecționate către Comitetul Paralimpic Român.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*