iO Partners anunță promovări cheie în cadrul departamentului Office Advisory

Maria Florea. FOTO iO Partners

iO Partners, partener preferat al JLL în România, anunță două promovări semnificative în cadrul departamentului Office Advisory, consolidându-și angajamentul față de excelență și inovație în industria de consultanță imobiliară.

Maria Florea a fost numită în funcția de Head of Office Advisory Department, iar Claudia Cetatoiu a fost promovată în funcția de Corporate Transaction Director în cadrul aceluiași departament. Aceste promovări vin în contextul procesului de aliniere cu noul model de funcționare și cu viziunea brandului nou, iO Partners.

Maria Florea, cu o carieră impresionantă de 18 ani în sectorul imobiliar, aduce în noul său rol o multitudine de cunoștințe și expertiză. De-a lungul timpului, a demonstrat competențe excepționale în domeniul brokerajului și al managementului, care au culminat cu inchirierea cu succes a peste 500.000 de metri pătrați de birouri pe parcursul carierei sale. Rolul Mariei la iO Partners va fi esențial pentru a stimula creșterea echipei, facilitând dezvoltarea de noi linii de business și oferind un sprijin prețios colegilor săi din cadrul Departamentului de Office Advisory.

Maria Florea și-a exprimat entuziasmul cu privire la noul său rol, declarând: “Sunt încântată să îmi asum această responsabilitate și să contribui la dezvoltarea serviciilor de consultanță pe un fundal antreprenorial si in plina dezvoltare al iO Partners. Industria imobiliară se află într-un moment crucial, iar eu mă bucur să-mi asum rolul de a ghida echipa noastră spre noi culmi ale succesului, unde inovația și excelența stau la baza eforturilor noastre.”

Claudia Cetatoiu, care și-a început cariera în domeniul imobiliar în 2009, iar de la sfârșitul anului 2010 este parte din echipa JLL și acum iO Partners, a fost un contributor cheie în proiectele clienților noștri corporate din ultimii opt ani. Experiența vastă a Claudiei în domeniul proprietăților imobiliare se întinde atât pe piața europeană, cât și pe cea americană. În timpul mandatului său la sediul central al JLL din Chicago, a dobândit cunoștințe valoroase despre strategiile ocupanților pentru diferite tipuri de active.

În noul său rol de Corporate Transaction Director, Claudia va superviza serviciile și echipele, concentrându-se pe sprijnirea clienților corporate în dezvoltarea strategiei imobiliare locale și internaționale.

Claudia este nerăbdătoare să valorifice această oportunitate și a declarat: “Personal, consider că este un moment fara precedent în multe domenii ale pieței imobiliare, care poate fi considerat o oportunitate de transformare și progres. Prin urmare, sunt entuziasmată de posibilitățile care ne așteaptă. M-am bucurat în ultimii ani să lucrez pentru această companie cu oameni extraordinari și capacități extinse, care sunt esențiale într-o lume în evoluție rapidă, în care deciziile imobiliare sunt în prim-planul multor discuții. Responsabilitatea mea vizează oamenii care au nevoie de spații inovatoare și atractive pentru a lucra, a se recrea și…a trăi! Aștept cu nerăbdare să continui să construiesc alături de clienții noștri, împreună cu Maria Florea și echipa.”

Aceste promovări reprezintă un pas semnificativ pentru iO Partners, pe măsură ce continuăm să evoluăm și să ne extindem oferta de servicii. Suntem încrezători că dinamismul Mariei și al Claudiei va duce departamentul nostru de Office Advisory pe noi culmi, consolidând și mai mult angajamentul nostru de a oferi servicii de excelență în domeniul consultanței imobiliare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*