iO Partners anunță numirea lui Charles Boudet în funcția de CEO

iO Partners anunță numirea lui Charles Boudet în funcția de CEO. FOTO iO Partners

iO Partners anunță numirea lui Charles Boudet în funcția de CEO.

Prin această numire, iO Partners își propune să continue accelerarea creșterii și transformării sectorului imobiliar.

Charles Boudet, un veteran al industriei cu expertiză diversificată, aduce în rolul său de CEO o bogată experiență din cadrul și din afara sectorului imobiliar.

Înainte de a se alătura JLL în 2006, Charles a ocupat funcția de Supply Chain Director în cadrul companiei alimentare globale Danone.

Ulterior, a avut o carieră remarcabilă de 18 ani în cadrul JLL. După ce și-a asumat diferite roluri de conducere, Charles a devenit CEO Franța, Belux, Europa Centrală și de Sud în 2015. Sub conducerea sa, JLL și-a dublat veniturile și s-a angajat la transformarea modului în care operează prin integrarea analizei de date și a tehnologiei în nucleul serviciilor sale.

Competențele tehnologice și orientarea către oameni a lui Charles se aliniază perfect cu viziunea iO Partners de a exploata modalități inovative de a excela în domeniul consultanței.

Charles Boudet și-a exprimat entuziasmul față de mediul antreprenorial de la iO Partners, subliniind potențialul de dezvoltare: “Sunt încântat să fac parte din iO Partners și să contribui la parcursul său de creștere. Obiectivul meu este să profit la maximum de oportunitățile de inovare care se prefigurează și să mă bazez pe experiențele mele anterioare pentru a poziționa iO în prima linie a consultanței de top. Cred în puterea oamenilor, a colaborării și a tehnologiei pentru a ne ajuta să atingem obiective ambițioase.”

Michael Stanton, fondator al iO Partners, a declarat: “Atragerea unui lider de calibrul lui Charles spune multe despre traiectoria viitoare a companiei noastre. Este o dovadă a încrederii în iO Partners, dar și o recunoaștere a oportunităților care ne așteaptă. Sunt convins că experiența bogată a lui Charles, combinată cu spiritul nostru antreprenorial, va juca un rol semnificativ în succesul și dezvoltarea noastră continuă.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*