ING Bank România oferă o reducere de 0,3 puncte procentuale la dobânda pentru creditele ipotecare, până la 15 martie

Roxana Cristea, Lending Tribe Lead ING Bank România

Până la 15 martie 2022, persoanele în căutare de o locuință beneficiază de o reducere de 0,3 puncte procentuale la dobânda pentru creditele ipotecare standard din oferta ING Bank. Dobânda pleacă de la 3,26% și poate ajunge la cel mult 3,76% pentru creditul ipotecar cu dobândă variabilă, respectiv 4,19% și 4,69% pentru creditul ipotecar cu dobândă fixă, în funcție de alegerea unei asigurări de viață și a vechimii relației cu ING.

Reducerea se aplică tuturor creditelor ipotecare noi, dar și clienților care au pornit deja procesul de obținere a unui credit cu banca și încă nu l-au finalizat.

Roxana Cristea, Lending Tribe Lead, ING Bank România:

„Deși am putea crede că împrumuturile ipotecare au o rată mare de răspândire în rândul populației, ultimul studiu pe care l-am realizat împreună cu Mercury Research[1] ne arată că, din totalul populației adulte, 88% dintre persoane nu au avut niciodată un credit ipotecar sau imobiliar, 5% au avut și l-au închis, și doar 7% au în prezent un credit de acest tip. Nici în rândul populației bancarizate procentele nu sunt cu mult diferite, unde 86% nu au avut niciodată și 9% au în prezent un credit ipotecar sau imobiliar. Astfel, prin această ofertă ne dorim să venim în sprijinul persoanelor care doresc să își achiziționeze o locuință cu o dobândă avantajoasă atât pentru cei care doresc un credit cu dobândă variabilă, cât și pentru cei care preferă mai multă predictibilitate, prin ING 7FIX cu dobândă fixă pentru primii șapte ani de credit.”

Această ofertă limitată pentru creditul ipotecar standard ajunge să aibă costuri apropiate cu programul Noua Casă, diferența fiind avansul minim necesar de 15%, dar și timpul redus de acordare și mai puține condiții impuse imobilului și clientului.

[1] Studiu Mercury Research realizat pe un eșantion reprezentativ la nivel național cu vârsta peste 18 ani, din mediul urban și rural, metoda de colectare date – CATI (computer assisted phone interviews)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*