În 2021, aproximativ 1800 de români au accesat prin AVBS Credit credite în valoare de peste 68 milioane de euro, în creştere cu aproape 78% față de 2020

Valentin Anghel. FOTO Peitho PR

Românii care au accesat anul trecut credite bancare şi non-bancare, au investit cu precădere în achiziții imobiliare. Trendul legat de confortul propriei locuinţe va fi unul ascendent şi în 2022, care se va menţine în aceeaşi parametri şi va viza realizarea proiectelor personale, fie de achiziţii sau renovare a imobilelor.

Din datele interne ale AVBS Credit, în 2021, 76% dintre clienții companiei care s-au împrumutat şi au aplicat pentru o soluţie de creditare au optat pentru obținerea de credite ipotecare și sunt din oraşe precum Bucureşti, Iași, Constanța, Pitești, Timișoara, Drobeta Turnu-Severin, Craiova, Cluj, Sibiu, Satu Mare şi au vârste cuprinse preponderent între 25 ani și 40 ani.

„Românii au înţeles beneficiile brokerajului bancar şi cum funcţionează relaţia cu brokerul de credite. La AVBS Credit soluţiile de creditare sunt identificate și obținute printr-o analiză amănunțită a profilului de client, care vizează numeroase aspecte, cum ar fi statutul financiar al clientului, domeniul profesional în care activează, vechimea în câmpul muncii și multe altele. În 2022 ne dorim să rămânem parteneri de încredere pentru cetățenii care doresc să își cumpere locuințe prin credite intermediate cu succes și responsabilitate de brokerii de credite AVBS. Vom continua şi în perioada următoare să fim brokeri de credite dedicați şi, astfel, să oferim prin intermediul reţelei de brokeri francizaţi cele mai bune şi rapide soluţii de creditare, fără ca acești clienți care apelează la noi să ne plătească comisioane sau taxe pentru serviciile de top de intermediere credite”, explică Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Conform companiei româneşti AVBS Credit, cu o tradiţie de peste 15 ani în zona de brokeraj bancar, piaţa de profil este în creştere pentru că procesul de creditare al clienţilor prin brokerii de credite este eficient şi rapid, fără costuri, iar băncile din România investesc masiv în intermediarii de credite ca şi canal alternativ de vânzare.

AVBS Credit deţine în portofoliu aproximativ 150 de soluţii de creditare, iar printre cele mai solicitate credite bancare şi non-bancare sunt creditele ipotecare. În 2021, cele mai aglomerate perioade din an pentru accesarea de credite au fost august, septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie.

În 2021, clienții AVBS Credit au accesat aproximativ 1800 credite în valoare de peste 68 milioane de euro, în creştere cu aproape 78% față de 2020. Compania a intermediat credite ipotecare în valoare de 52 milioane euro, adică 76% din total; credite de nevoi personale în valoare de 7,9 milioane euro, adică 11,5% din total; credite Noua Casă în valoare de 7 milioane euro, adică 10,2% din total; și alte tipuri de credite în valoare de 1,5 milioane de euro, adică 2,3% din total.

Creșterea în privința creditelor ipotecare în 2021 față de 2020 a fost de 105%.

AVBS Credit estimează că va intermedia până la finalul anului 2022 credite de 100 milioane euro, din care 75-80 milioane euro vor fi credite ipotecare.

Brokerii AVBS Credit reprezintă soluţia ideală pentru românii care îşi propun anul acesta să achiziționeze locuinţe, beneficiind din partea brokerilor de credite de expertiza necesară în vederea intermedierii și obținerii unui credit ipotecar ideal. În plus, cu sprijinul brokerilor de credite AVBS, cetățenii au la dispoziţie cele mai potrivite produse bancare conform nevoilor lor.

AVBS Credit deţine peste 40 de francize în România, intermediază toate tipurile de credite şi lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*