Hotelul Opera Plaza din Cluj –  tranzacție de 40 milioane de lei, intermediată de RE/MAX România

RE/MAX România. FOTO Total PR

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță încheierea celei mai mari tranzacții intermediate de consultanții RE/MAX România până în prezent  – vânzarea hotelului Opera Plaza din Cluj, cu o valoare de 40 milioane de lei. Cumpărătorul este Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai, iar agentele implicate în tranzacție sunt Mihaela Keller, RE/MAX Grup de Lux si Anca Olariu, RE/MAX Concept.

Proprietatea reprezintă una dintre cele mai impozante clădiri aflate în zona istorică a orașului, respectiv primul hotel de cinci stele dat în funcțiune în Cluj-Napoca, cu o suprafață de cca. 8000 mp, care a fost construit pe platforma fostei fabrici „Feleacul”. În urma tranzacției, acesta va fi transformat în noul sediu al Facultății de Drept din cadrul UBB.

Negocierile au durat peste șase luni, incluzând perioada de obținere a avizelor de la Ministerul Educației și acordul Guvernului. Tranzacția a fost intermediată în colaborare de două agente de la birouri distincte RE/MAX, fapt ce demonstrează încă o dată importanța cooperării într-o rețea, întrucât toți cei implicați în tranzacție participă activ la buna desfășurare a acesteia. Astfel, fiecare agent are în vedere interesele părții pe care o reprezintă, cumulând cunoștințe specifice și abilități diferite pentru a încheia tranzacția. Intermedierea vânzării Opera Plaza reprezintă, de altfel, cea mai mare tranzacție realizată de RE/MAX România până în prezent, cu o valoare de 40 mil. lei. Totodată, este și cea mai mare tranzacție încheiată în Cluj anul acesta.

„Pentru mine a fost o tranzacție de suflet. Eu sunt licențiată la acestă facultate, la fel și fiul meu, drept pentru care reușita acesta are și o componentă emoțională. Pe lângă faptul că am reușit să intermediem o tranzacție de calibrul acesta, din punctul de vedere al provocărilor profesionale, mă bucur că am putut fi parte la o decizie strategică a instituției care m-a format”, a declarat Mihaela Keller, Sales Associate RE/MAX Grup de Lux.

„Intermedierea acestei vânzări reprezintă o mare mândrie pentru mine ca profesionst în real-estate și o bucurie pentru  că am reușit să satisfacem nevoile clienților noștri. Iar faptul că am reușit să închidem cea mai mare tranzacție din istoria RE/MAX România  demonstrează  că experiența, dăruirea și pasiunea creează valoare”, a declarat Anca Olariu, Sales Associate RE/MAX Concept.

Despre RE/MAX

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 600 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este unul dintre principalii francizori imobiliari, cu peste 140.000 de agenți, care activează în peste 100 de țări și teritorii.  În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2.000 birouri și 29.000 de agenți, continuând să se extindă. Compania a fost fondată în 1973 de Dave și Gail Liniger, cu o cultură antreprenorială inovatoare, oferind agenților și francizaților săi flexibilitatea de a-și opera afacerile cu o mare independență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*