Greva companiei de handling aeroportuar Groundforce din Portugalia

Avion pe Aeroportul din Porto. FOTO SofiLayla

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Portugheză referitor la anunțul companiei de handling aeroportuar Groundforce Portugal privind greva lucrătorilor săi, până la ora 24:00 a zilei de 18 iulie 2021.

Conform comunicatului companiei, este posibil ca această grevă să aibă impact asupra operațiunilor de funcționare de pe aeroporturile din Lisabona, Porto, Faro, Funchal și Porto Santo.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să contacteze companiile aeriene și să se informeze cu privire la situația zborului înainte de a se îndrepta spre aeroport.

Cetățenii români pot apela numerele:+351.213.966.463, +351.213.960.866, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

Cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României la Lisabona: +351. 927.411.628.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*