FOTO VIDEO A fost deschis salonul de dotări hoteliere, alimentație publică și oferte turistice la Pavilionul Expozițional din Constanța

Salon de dotări hoteliere. FOTO Victor Radu

Salonul de dotări hoteliere, alimentație publică și oferte turistice poate fi vizitat la sfârșitul acestei săptămâni la Pavilionul Expozițional din Constanța, evenimentul fiind organizat de către Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța.

Directorul executiv a CCINA, Ruxandra Serescu, a declarat pentru BizPLUS, că este prima ediție a acestui salon după pandemie, iar la eveniment sunt prezenți dintre cei mai buni producători și distribuitori de echipamente și utilaje profesionale.

“În 2019 a fost ultimul an în care a fost organizat acest salon și revenim în forță. Am reușit să aducem dintre producători și distribuitori de echipamente și utilaje profesionale dintre cei mai buni, cu echipamente de calitate și am încercat să prindem o gamă cât mai variată de produse pentru absolut tot ce înseamnă domeniu hotelier, HORECA, alimentație publică, au ce găsi aici și produse de calitate. Din punct de vedere al expozanților așteaptă să poată încheia contracte. Am lansat invitația către tot ce înseamnă hotelier și restaurante, avem acest parteneriat cu Asociația Resto. Sunt oferte și pentru toți oamenii, fiecare poate găsi ceva și avem și o mică secțiune de turism în cadrul căreia pot fi găsite câteva oferte turistice”, a declarat Ruxandra Serescu.

De asemenea, Bellamy Zahiu, hotelier din Mamaia, consideră că este bine să fie la curent cu noutățile din acest domeniu.

“De fiecare dată e bine să vedem ce se mai întâmplă noi pentru că în domeniul hotelier este necesar să fim tot timpul cu ideile în față cu un pas, vedem unde suntem, ce putem face, dacă au apărut lucruri noi, e bine să vedem și trenduri noi, nu neapărat că le facem acum, dar să avem o țintă pentru că dacă nu avem o țintă unde vrem să ajungem rămânem și pe loc. Noi vrem să oferim cât mai multe servicii și facilități noi clienților noștri să vină la noi în țara noastră, pe litoralul nostru, să vadă serviciile pe care le putem oferi astfel încât să avem un sezon cât mai lung și mai bun”, a spus Bellamy Zahiu.

Denisa Dumitru, expozant, a afirmat că firma pe care o reprezintă a adus la acest salon articole pentru zona de bucătărie.

“Reprezint o firmă românească prezentă pe piața industriei hoteliere de 30 de ani și punem la dispoziția hotelierilor articole pentru zona de bucătărie, pentru zona de servire a mesei pentru zona de bufet, dar și zona de articole de bar, de evenimente. Ca și element de noutate anul acesta am venit cu niște chafing dishuri care să mențină mâncarea caldă”, a spus Denisa Dumitru.

Evenimentul organizat la finalul acestei săptămâni de către CCINA Constanța se adresează atât deţinătorilor sau managerilor de proprietăţi hoteliere și de alimentație de pe malul Mării Negre, interesaţi în dotarea sau reamenajarea unităţilor respective, companiilor de turism, cât și vizitatorilor din sectorul HoReCa, dornici să realizeze noi parteneriate sau să le consolideze pe cele existente cu producătorii sau distribuitorii de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobile etc.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*