FOTO Primăria Călărași a anunțat că trei parcometre amplasate în zona Pieței Big vor deveni operaționale din 13 februarie

FOTO Primăria Călărași

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă că începând cu data de 13 februarie 2023 vor deveni operaţionale cele 3 parcometre, amplasate în zona Pieţei Big.

Acestea vor fi amplasate pe: strada Ştirbei Vodă, strada Belşugului (parcarea din dreptul florăriilor), strada Belşugului (parcare de la Aldis)

Taxa de parcare este de maxim 3 ore şi se plăteşte utilizând:

Parcometrele care funcţionează pe bază de: monede, card bancar

În acest caz, oprirea/staţionarea/parcarea autovehiculelor este permisă numai cu tichetele eliberate de parcometre şi afişate la loc vizibil în interiorul autovehiculului în aşa fel încât toate datele înscrise pe acestea să fie vizibile.

Telefonul mobil prin aplicația mobilă UPPARK (cu card bancar sau SMS)

SMS de pe telefon cu:

Codul CL1+numărul de înmatriculare al autovehiculului la nr. 7442 pentru parcarea de 1h.

Codul CL2+numărul de înmatriculare al autovehiculului la nr. 7442 pentru parcarea de 2h.

Codul CL3+numărul de înmatriculare al autovehiculului la nr. 7442 pentru parcarea de 3h.

Exemplu SMS: CL1 CL00FPK.

Taxa de parcare se achită pentru intervalele orare:

Luni – Vineri: orele 07:00 – 18:00

Sâmbătă – Duminică: 07:00 – 14:00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*