Florin Spătaru, ministrul Economiei: Apelul de preselecție pentru microelectronică IPCEI-MECT s-a încheiat cu succes: avem 10 aplicații pentru potențiali participanți direcți și 38 de aplicații pentru potențiali participanți indirecți

Florin Spătaru. FOTO Ministerul Economiei

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a anunțat că apelul de preselecție pentru microelectronică IPCEI-MECT s-a încheiat cu succes și sunt 10 aplicații pentru potențiali participanți direcți și 38 de aplicații pentru potențiali participanți indirecți.

„Participanții la apelul de preselecție pentru microelectronică IPCEI-MECT sunt cu un pas mai aproape de fondurile de 500 milioane de euro, pentru dezvoltarea microelectronicii în România, alocate pentru investiții prin PNRR. La finalul apelului de preslecție, avem 10 aplicații pentru potențiali participanți direcți și 38 de aplicații pentru potențiali participanți indirecți. Etapa următoare presupune verificarea acestor aplicații și transmiterea de cereri  de clarificare, acolo unde este necesar. De aceea, îi rog pe toți cei înscriși să răspundă în termen”, a declarat Florin Spătaru, ministrul economiei.

În data de 07 februarie 2022, ora 10:00, s-a încheiat perioada de transmitere a aplicatiilor pentru procesul de preselecție a potențialilor participanți directi și indirecți la Proiectul Important de Interes Comun European în Microelectronică și Tehnologia Comunicațiilor.

La închiderea apelului, au fost înregistrate 10 aplicații pentru potențiali participanți direcți și 38 de aplicații pentru potențiali participanți indirecți.

În urma parcurgerii etapei de verificare administrativă și a eligibilității, Ministerul Economiei a transmis solicitări  de clarificare la care potențialii beneficiari trebuie să răspundă conform termenului solicitat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*