Finqware îl angajează pe Radu Pojoga în funcția de Chief Revenue Officer pentru a conduce operațiunile de venituri spre următoarea etapă de creștere a companiei

FOTO Finqware

Finqware, compania fintech care pune la lucru tehnologia open banking pentru a oferi FinqTreasury, platforma de ultima generație de cash management și reconciliere a conturilor, l-a angajat pe Radu Pojoga ca Chief Revenue Officer („CRO”) al companiei. El va prelua strategia și operațiunile de dezvoltare a afacerii Finqware și va conduce extinderea companiei către noi segmente și parteneriate.

„Finqware este deja recunoscuta la nivel regional ca un campion al inovației fintech în spațiul open banking, având o platformă tehnologică de ultima generatie testată deja în parteneriat cu nume mari de bănci din CEE. Tehnologia open banking este, fără îndoială, esenta transformării digitale în managementul financiar al afacerilor corporative și sunt foarte încântat să profit de oportunitatea de a construi și implementa o mare poveste de succes internațional. Alături de echipa existentă, vom conduce revoluția digitalizării pentru departamentele financiare.” a declarat Radu Pojoga, noul CRO al Finqware.

Radu va juca un rol esențial în construirea și conducerea organizației de vânzări Finqware, lucrând în mod interfuncțional pentru a dezvolta și a conduce strategia de vânzări end-to-end. În calitate de CRO, el va defini ciclurile de venituri, metodele de introducere pe piață, dezvoltarea valorii clienților și va extinde echipa de vânzări ale companiei, fiind responsabil pentru veniturile globale ale platformei FinqTreasury.

„Radu are o experiență puternică de creștere a veniturilor, servind ca lider dinamic de vânzări în organizațiile in care a activat anterior. Are expertiza de a oferi o creștere a dezvoltării afacerii pentru propunerile de tehnologie B2B și, de asemenea, o mare înțelegere și rețea în industria financiară europeană, având roluri regionale anterioare de nivel executiv.” a spus Cosmin Cosma, co-fondator și CEO al Finqware. „Aceste active personale nu sunt doar critice, ci completează și aspirațiile generale ale Finqware, deoarece suntem din ce în ce mai echipați pentru a construi un lider de clasă mondială în managementul trezoreriei prin open banking. Să-l avem pe Radu ca parte a echipei noastre de conducere executivă va fi un beneficiu extraordinar pentru Finqware, precum și pentru partenerii și clienții noștri.”

Înainte de a se alătura Finqware, Radu Pojoga a avut mai multe poziții de dezvoltare a afacerilor de nivel executiv în companii de telecomunicații, servicii financiare și fintech. In perioada cat a condus timp de 10 ani de operațiunile MoneyGram în regiune în diferite roluri – Country Leader pentru România și Bulgaria, Director Regional pentru SEE sau Key Partnership Head pentru Europa de Sud, Radu și-a construit o reputație și o rețea care îi va ajuta în noile responsabilități. El a absolvit programul de Executive MBA al WU Executive Academy din Viena și este, de asemenea, absolvent al programului de educație executivă fintech al Universității din Oxford.

Despre Finqware

Finqware este o instituție de plată paneuropeană care rezolvă complexitățile afacerilor care lucrează cu mai multe bănci prin infrastructura sa de Open Banking.

Susținut de investitori instituționali precum Elevator Ventures, fondul de investitii al Raiffeisen International și Gapminder, Finqware lucrează pentru unele din cele mai mari bănci din Europa Centrală și de Est, cum ar fi Banca Transilvania, Alpha Bank, CEC Bank și OTP si a fost participanta in diverse programe de accelerare ale companiilor de tip startup.  Este renumită pentru că a fost prima companie de tehnologie care a conectat bancile din  Croația și România prin tehnologia open banking și a fost deja recunoscută pentru potențialul său de a deveni liderul open banking din Europa Centrală și de Est, inclusiv prin distinctia Seal of Excellence pentru inovatie oferita de Comisia Europeana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*