Finalizarea proiectului „Consolidarea poziției pe piața construcțiilor prin realizarea de investiții în active corporale în scopul desfășurării lucrărilor de pregătire a terenului a societății Metropolitan New Home”

Bani pentru finanțări. FOTO cosmix
Bani pentru finanțări. FOTO cosmix

S.C. Metropolitan New Home S.R.L., în calitate de Beneficiar,  anunță finalizarea implementării proiectului „Consolidarea poziției pe piața construcțiilor prin realizarea de investiții în active corporale în scopul desfășurării lucrărilor de pregătire a terenului a societății Metropolitan New Home”, cod SMIS 131193, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei  în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.021.987,62 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 617.865,75 lei, iar contributia din FEDR este de 525.185,89 lei.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de inovarea de proces și servicii prin dotarea cu utilaje moderne necesare desfășurării Lucrărilor de pregătire a terenului.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează: OS1: Creșterea competivității societății prin achizitionarea de utilaje specifice noi, inclusiv echipamente specifice în scopul obținerii economiilor de energie; OS2: Consolidarea poziției pe piață prin dezvoltarea serviciilor de calitate și a capitalului uman prin crearea a 3 noi locuri de muncă; OS3: Asigurarea vizibilității și eficienței societății prin asigurarea identității vizuale prin realizarea de materiale publicitare, asigurarea certificarii tuturor cheltuielilor efectuate în proiect prin realizarea auditării financiare și asigurarea implementării corespunzătoare a proiectului.

Durata de implementare a proiectului este de 50 de luni (04.07.2019-31.08.2023).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: e-mail: office@metropolitan-residence.com, telefon: 0763489312.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*