eMAG: Clienții au alocat 310 lei pentru cadourile de primăvara și au comandat cu 45% mai multe mărțișoare decât în 2023 

Mircea Tomescu. FOTO SmartPoint

La început de primăvară, clienții eMAG au pus în coșul de cumpărături produse cosmetice, haine, accesorii, bijuterii sau articole de îngrijire personală, dar și cărți și băuturi alcoolice pentru a se pregăti să sărbătorească partea feminină din viețile lor. În medie, ei au cheltuit peste 310 lei pentru o comandă, iar cele mai multe comenzi au fost livrate în București, Ilfov, Cluj, Timiș, Iași și Constanța.

„Între mărțișor și ziua femeii, clienții au căutat și cumpărat din online atât produse pentru uz zilnic cât și produse pe care să le ofere drept cadou, de la cosmetice la fashion la bijuterii sau cărți. Faptul că astăzi oamenii cumpără și obiecte de tradiție precum mărțișoare reconfirmă că online-ul este simplu și accesibil în orice moment, indiferent de cantitate sau de valoarea obiectului pe care îți dorești să îl cumperi”, a spus Mircea Tomescu, Chief Marketing Officer eMAG România, Bulgaria și Ungaria.

Printre cele mai vândute titluri de cărți s-au numărat zilele acestea cărți de dezvoltare personală precum Atomic Habits de James Clear, cărți de artă precum Lumea fetelor: O călătorie în jurul Pământului: 55 de țări, 250 de chipuri și povești de Mihaela Noroc, iar din sfera beletristică Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău de Frederik Backman.

Seturile  LEGO cu flori pentru adulți precum Orhideele cu 608 piese, Buchetele de flori cu 756 piese și Buchetele de trandafir cu 822 de piese au fost și ele printre cele mai comandate produse de către clienții eMAG în zilele premergătoare zilei de 8 martie.

Pentru a crea atmosfera potrivită, în așteptarea acestei zile, clienții eMAG au căutat și lumânări, cu peste 20% față de aceeași perioadă a anului trecut 2023. De asemenea, la mare căutare au fost și cremele, tratamentele și serumurile pentru ten, produsele de curățare facială, mascara, rujurile și creioanele pentru buze, fondul de ten și balsamurile de buze. Printre cele mai căutate produse au fost și gențile și accesoriile, încălțămintea și hainele pentru femei.

Pe eMAG s-au vândut totodată anul acesta peste 138.000 de mărțișoare din oferta sellerilor din Marketplace, cu 45% mai mult comparativ cu anul trecut. Mai mult de șapte din zece dintre aceste comenzi au fost plasate de către clienții Genius, abonamentul cu livrare gratuită și oferte speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*