E.ON susține alături de Asociația Zi de Bine construirea primului pumptruck din Capitală, în cartierul Brâncuși

FOTO Delgaz Grid

În această lună, E.ON susține proiectul #Joyride inițiat de Asociația Zi de Bine care urmărește construirea în cartierul Brâncuși a primului pumptruck din Capitală. Este vorba despre un spațiu interactiv pentru copii și adulți, cu aproximativ 42 de metri de pistă în forme și curbe pe înălțimi diferite, special amenajate pentru biciclete, skateboard-uri, role și trotinete, spațiu de care se vor bucura cei peste 3.700 de locuitori ai cartierului.

Bugetul necesar pentru implementarea acestui proiect este de 40.000 euro și este oferit de partenerii strategici ai Asociației Zi de Bine, Lidl România, Grupul E.ON România și UniCredit Bank.

„#Joyride este un proiect de care locuitorii cartierului Brâncuși aveau o mare nevoie. Deși cartierul este foarte bine îngrijit, lipsesc spațiile verzi și locurile de joacă pentru copii. Pumptruck-ul pe care îl vom construi luna aceasta va putea fi folosit atât de către cei mici cât și de adulți și va aduce cu siguranță bucurie și un super start în vacanța de vară“, au declarat Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, fondatoarele Asociației Zi de BINE.

Cartierul Brâncuși, aflat în sectorul 6 din Capitală, este unul dintre cele mai mari cartiere de locuințe sociale din țară, care se întinde pe 115.000 metri pătraţi, cu zeci de blocuri de locuințe și mii de unități locative.

E.ON România continuă și în acest an parteneriatul strategic cu Asociația Zi de Bine, implicată în cauze destinate comunității, susținând lunar câte un proiect al acesteia. În luna mai, E.ON România a susținut organizarea primei tabăre pentru bolnavii de Alzheimer și aparținători, „ȚINE(mă)MINTE!”, fiind un proiect menit să ofere o gură de oxigen aparținătorilor și momente de relaxare pacienților cu forme incipiente ale bolii.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*