E.ON oferă o soluție la cheie de panouri fotovoltaice și pentru cei care au primit finanțare prin programul Casa Verde

FOTO E.ON

E.ON Energie România vine în sprijinul persoanelor fizice cu o soluţie dedicată, E.ON Solar Casa Verde, şi oferă sisteme fotovoltaice la cheie, pentru cei care primesc finanţare prin programul Casa Verde Fotovoltaice. Pe lângă subvenția de 20.000 lei primită de la stat, E.ON oferă gratuitate la facturile la electricitate, în limita a 2.000 de lei, consultanţă, evaluare, proiectare şi montare de panouri solare, plată flexibilă şi servicii tehnice gratuite.

Înscrierile în programul Agenţiei Fondului de Mediu (AFM ) Casa Verde 2023 s-au încheiat, dar mai este un pas important de făcut înainte de a beneficia de sistemul fotovoltaic: alegerea instalatorului. Odată publicată lista instalatorilor validați pe site-ul AFM, clienţii vor avea la dispoziţie 90 de zile să aleagă E.ON Energie România instalator pentru sisteme fotovoltaice.

E.ON Solar Casa Verde, disponibil și pe eon.ro

Pentru a alege E.ON Solar Casa Verde, clienţii din întreaga ţară care au obţinut finanţare din partea statului nu trebuie decât să se înscrie pe eon.ro şi să aleagă E.ON Energie România, pe site-ul AFM, în calitate de instalator validat. Fiecare kW de putere instalat le va aduce clienţilor E.ON o lună fără plata facturii de electricitate.

Astfel, un client care instalează un sistem de 3 kW, nu plăteşte primele trei facturi de consum de energie electrică, în limita a 2.000 lei. Pentru un sistem de 6 kW, E.ON Energie România va suporta şase facturi de energie electrică şi tot aşa până la 12 facturi pentru un sistem de 12 kW, toate facturile fiind în limita a 2.000 de lei.

„În acest an, interesul pentru panourile fotovoltaice a crescut foarte mult, devenind cele mai căutate soluţii de eficienţă energetică. Şi asta, pentru că tot mai mulţi oameni îşi doresc să devină independenţi din punct de vedere energetic şi să facă economii la facturile de electricitate. Iar E.ON vine cu o propunere care se pliază foarte bine pe aşteptările celor interesaţi de aceste aspecte”, afirmă Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Clienții care optează pentru E.ON Solar Casa Verde au la dispoziţie toată gama de putere disponibilă: 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6kW, 8kW, 10 kW, 12 kW, 15 kW, atât în sistem monofazic, cât și trifazic. De exemplu, un sistem fotovoltaic de 3 kW produce, în medie, 3.500 kWh/an, suficient pentru acoperirea unui consum mediu lunar de aproximativ 300 kWh.

Clienții pot alege să achite soluția integral sau în rate lunare fixe pe o perioadă de 1, 3, sau 5 ani, prin intermediul partenerilor E.ON, iar recuperarea investiției se face între 2 și 4 ani, în funcție de puterea instalată.

Atât panourile fotovoltaice, cât şi invertorul sunt la cele mai înalte standarde de calitate, spre exemplu modelul de panouri fotovoltaice a fost deja confirmat şi pus in circulatie în ţări  precum Germania, Marea Britanie, Olanda, Italia, Suedia, Croatia, Ungaria şi România. Perioada de garanţie este ridicată, de 15 ani pentru panouri şi 10 ani pentru invertor.

Specialiștii E.ON sunt cei care evaluează locul de consum, întocmesc proiectul tehnic, obțin avizele necesare, instalează sistemul centralei fotovoltaice, și, după finalizarea procesului, realizează mentenanța sistemului și verificarea instalației electrice.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*