Două oferte pentru proiectarea și execuția lucrărilor de lărgire la 4 benzi a DN71, sectorul Bâldana – Târgoviște

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

CNAIR a anunțat că miercuri, 30.03.2022, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție a modernizării DN71, Bâldana – Târgoviște, km 0+000 – km 44+130, prin lărgirea la 4 benzi de circulație.

Până la termenul limită de depunere a ofertelor, 30.03.2022, ora 15:00, au fost depuse două oferte de către: Asocierea S.C. DANLIN XXL S.R.L. (lider) – S.C.MAVGO HOLDING S.R.L. (asociat);Asocierea ESTA INSAAT SANAYI LOJlSTIK VE DIS TICARET ANONIM SIRKETI (lider) – S.C. ESTA CONSTRUCTION GROUP S.R.L. (asociat 1) – GÜN AL MADENCİLİK İNAAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (asociat 2).

Valoarea estimată, fără TVA, este cuprinsă între 862.204.117,30 Lei și 976.963.755,99 lei.

Durata contractului este de 36 luni și cuprinde 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 60 de luni

Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*