Din 29 septembrie, Media Galaxy Craiova oferă clienților o experiență de cumpărături îmbunătățită în peste 2500 mp de tehnologie

Media Galaxy Craiova. FOTO Altex

Altex, liderul pieței electro-IT din România, continuă planul de investiții ȋn modernizarea și tehnologizarea magazinelor din întreaga țară. Procesul de reamenajare a Media Galaxy Craiova s-a ȋncheiat și din 29 septembrie, cel mai mare centru electro-IT din Oltenia pune la dispoziția clienților peste 2.500 mp de tehnologie într-o atmosfera nouă pentru o experiență de cumpărături îmbunătățită.

“Continuăm să investim ȋn modernizarea magazinelor, pentru că dorim să oferim clienților o experință de cumpărături memorabilă. Îi invităm pe toți locuitorii municipiului Craiova, dar și pe cei din împrejurimi să ne viziteze din data de 29 septembrie pentru a se bucura de noile facilități ale magazinului, de varietatea mare de produse, dar și de ofertele imbatabile pregătite special pentru această ocazie”,  a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Situat pe Calea București, nr. 80, în incinta centrului comercial Electroputere Mall, magazinul Media Galaxy din Craiova are o suprafață de peste 2.500 mp și promite să acopere toate nevoile de tehnologie ale vizitatorilor, la cel mai bun raport calitate-preț. Tot ȋn municipiul Craiova, retailer-ul mai deține un magazin Altex, care se află pe Calea Severinului, nr. 3.

Procesul de modernizare și retehnologizare a magazinului Media Galaxy a inclus schimbarea mobilierul, schimbarea pardoselii, înlocuirea instalațiilor de securitate și cele electrice, dar și a sistemul de climatizare. Iar sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, pentru reducerea consumului de energie. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență in store mult mai bună.  De asemenea, magazinul este dotat cu sistemul de etichetare electronică, ce asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Oferte de nerefuzat, cooking show cu Ciprian Ogarcă, câștigătorul Master Chef, dar și multe surprize!

Retailerul îi invită pe toți locuitorii municipiulul Craiova, dar și pe cei din împrejurimi, de joi 29 septembrie, în magazinul Media Galaxy, din complexul comercial Electroputere, să profite de o experiență de cumpărături mult mai bună, de varietatea mare de produse și servicii, la cel mai bun raport calitate preț, dar și multe surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

În ziua evenimentului, pe 29 septembrie, Media Galaxy organizează mai multe momente de etertainment pentru clienții săi.

De la ora 14.00, câștigătorul Master Chef și „ambasadorul prazului în România”, Ciprian Ogarcă va delecta clienții Media Galaxy cu un cooking show de excepție.

De la ora 16.00, Dj-ul Adrian Șaguna va întreține atmosfera cu cele mai renumite mixuri, iar cei mici sunt invitați să participe la sesiuni de face painting & modelare baloane și să se distreze cu baloanele de săpun.

În perioada 29 septembrie –  5 octombrie, toți clienții Media Galaxy Craiova pot profita de ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite. În plus, aceștia pot opta pentru livrarea cu doi curieri, pentru produsele voluminoase.

Magazinul Media Galaxy, din complexul comercial Electroputere, va fi deschis de luni până duminică între orele 09:00 – 21:00, excepție făcând în data de 29 septembrie, atunci când programul o să fie unul extins, de la  07.00 la 21.00.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*