Delicatera se lansează pe piața de platouri ready-to-eat: Delicatese ”amuse bouche” la un click distanță

Când vrei să savurezi mâncăruri delicioase fără să petreci mult timp în bucătărie sau când ai nevoie să impresionezi invitații unei petreceri, platourile ready-to-eat devin cea mai bună opțiune pentru a fi la înălțimea gusturilor. Dacă ai posibilitatea să le comanzi rapid prin intermediul telefonului, atunci cu atât mai bine pentru că salvezi timp și efort.

Interesul crescut pentru platourile ready-to-eat și pasiunea pentru arta gastronomică au determinat reprezentanții companiei Party Food să facă o schimbare de rebranding. Noul nume al companiei – Delicatera.ro – transmite aspirațiile și valorile companiei, cât mai ales produsele premium cu care clienții se vor răsfăța, specialități gourmet de tip amuse bouche pe care le găsești în fiecare platou, fie cald sau rece, sărat sau dulce.

Delicatera este despre pasiunea pentru preparate de cea mai bună calitate, ingrediente rafinate, atent alese și arome unice, care încântă simțurile. O călătorie a simțurilor în diferite colțuri ale lumii: macarons, brânzeturi franțuzești și quiche din inima Parisului,  prosciutto și ricotta de pe meleaguri italiene sau frigărui din somon cu sos teriyaki și pui shanghai cu susan din îndepărtatul continent asiatic.

Delicatera vine în ajutorul oricui are un moment important în familie sau în viața profesională și vrea să asigure o masă de cinci stele, formată din platouri calde și reci astfel încât evenimentul să fie unul de neuitat.

Procesul de rebranding înseamnă pentru Delicatera mai mult decât o strategie de a veni cu o imagine nouă. Este expresia muncii noastre față de tot ce am construit până acum și continuarea a ceea ce vrem să facem pe mai departe, aceea de a excela în arome și de a răspunde gusturilor în schimbare, ale unui public din ce în ce mai atent. Feedback-ul clienților noștri ne motivează să fim mai buni, tocmai de aceea ne bazăm întotdeauna pe ingrediente de cea mai bună calitate și specialiști care știu să surprindă chiar și pe cei mai pretențioși.” a declarat Felix Vasilescu, CEO Delicatera.

Oricine își dorește o masă rafinată, pentru o petrecere în cerc restrâns, acasă sau la birou, sau pentru un eveniment de tipul conferințelor sau petrecerilor în echipă, poate opta pentru platourile ready-to-eat de la Delicatera.

Toate produsele sunt pregătite în laboratorul nostru propriu de adevărați maeștri ai gastronomiei. În plus, pe lângă ingredientele de top, Delicatera manifestă grijă pentru natură și mediul înconjurător, tocmai de aceea am ales ambalaje premium din carton biodegradabil în care livrăm produsele, ambalaje cu un aspect elegant și rafinat, pentru că ne dorim să oferim clienților noștri o experiență culinară deosebită și în același timp simplu de comandat.” a declarat Felix Vasilescu, CEO Delicatera.

Reprezentanții companiei se așteaptă la o creștere cu 20% a vânzărilor și atragerea unui public nou, datorită strategiilor de comunicare, cât și a unor specialități inedite create de artizani în gastronomie, produse de top, competitive pe piață.

Clienții fideli Party Food nu trebuie să-și facă griji deoarece pe Delicatera.ro vor găsi în continuare aceleași produse premium cu care s-au obișnuit. În plus, se vor bucura să descopere pe lângă preparatele tradiționale, noi delicatese cu arome din mai multe colțuri ale lumii, cu iz franțuzesc, italian sau asiatic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*